FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL Gigi Mulțescu a plecat de la Dinamo: „Mulțumim, Senior” » Cum arată staff-ul lui Uhrin și când începe treaba

FOTO: Raed Krishan +14   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 15:08 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 15:40

Dinamo a anunțat oficial că Gigi Mulțescu (69 de ani) a părăsit formația alb-roșie.

Tehnicianul de 69 de ani a avut patru înfrângeri în patru meciuri la Dinamo și va fi înlocuit cu cehul Dusan Uhrin, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate. Acesta se află la al doilea mandat pe banca lui Dinamo și va fi ajutat de Denis Kavan și Dragoș Picu, alături de Iulian Mihăescu și George Neagu.

Gigi Mulțescu a plecat de la Dinamo! A venit Uhrin

„Lui Gigi Mulțescu i se va propune o funcție în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui”, a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu

Uhrin a semnat un contract până la finalul luni iunie 2022, iar azi, de la ora 16:00, va conduce primul antrenament la baza de la Săftica.

12victorii, patru egaluri și 10 remize a avut Uhrin în precedentul mandat la Dinamo

Mulțumim, Senior Mulțescu! 

Succes, Mister Uhrin!

București, 14 aprilie 2021. Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dušan Uhrin, a anunțat acționarul "Doar Dinamo București" (DDB), după decizia lui Gheorghe Mulțescu de a renunța la conducerea tehnică a roș-albilor. 

Relațiile contractuale, antrenor-club, dintre Gheorghe Mulțescu și Dinamo București au fost încheiate pe cale amiabilă în această dimineață. "Lui Gigi Mulțescu i se va propune o funcție în cadrul clubului, pentru că aici este locul lui", a declarat directorul general interimar Constantin Eftimescu pentru www.fcdinamo.ro.

Un senior incontestabil al fotbalului, un campion și un nume de legendă pentru tot ce înseamnă Dinamo, Gheorghe Mulțescu a preluat conducerea tehnică a echipei într-o perioadă complicată din punct de vedere al rezultatelor, în care alți antrenori au refuzat și au fugit cât mai departe de arena din Ștefan cel Mare pentru a nu-și păta cartea de vizită.

În numele tuturor dinamoviștilor, nu putem decât să-i mulțumim încă o dată Seniorului Gheorghe Mulțescu pentru atașamentul demonstrat prin fapte față de culorile clubului!

Noul antrenor principal Dušan Uhrin (53 de ani) a semnat un contract cu Dinamo București valabil până la 30 iunie 2022. 

De astăzi, 14 aprilie 2021, tehnicianul ceh va prelua echipa și va conduce prima ședință de pregătire, la ora 16:00, în cantonamentul de la Săftica.

Dušan Uhrin a mai antrenat Dinamo București în sezonul competițional 2019-2020, 26 de meciuri pe banca roș-albilor, 12 victorii, patru remize, 10 înfrângeri. 

Din staff-ul tehnic al lui Dušan Uhrin vor face parte Denis Kavan și Dragoș Picu, alături de Iulian Mihăescu și George Neagu.

Dušan Uhrin nu e străin de fotbalul din România, a mai antrenat Poli Timișoara în două mandate (iunie 2007-decembrie 2008, respectiv decembrie 2010-iulie 2011), CFR Cluj (ianuarie-aprilie 2009) și Gaz Metan Mediaș (iunie-septembrie 2020). 

Bohemians Praga, Mlada Boleslav, Poli Timișoara, CFR Cluj, din nou Mlada Boleslav, AEL Limassol, încă o dată Poli Timișoara, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk, Slavia Praga, a treia oară Mlada Boleslav, Dinamo București și Gaz Metan Mediaș sunt echipele pregătite de Dušan Uhrin în cariera de antrenor principal, începută în urmă cu aproape 20 de ani.

Bine ai revenit la Dinamo București, Mister Uhrin!
- comunicat Dinamo

 VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu, prima reacție după demisia lui Mulțescu de la Dinamo: „Mă înfioară când văd asta” » Ce problemă crede că va avea Uhrin

Un jucător de la Dinamo, cel mai slab de pe teren! Cât a luat Mulțescu la ultimul meci pentru „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează