FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Dusan Uhrin exclude o eventuală colaborare cu Gigi Becali la FCSB: „Poate m-ar împușca dacă aș antrena acolo!”

Dusan Uhrin spune că nu ar putea lucra cu Gigi Becali la FCSB
Dusan Uhrin spune că nu ar putea lucra cu Gigi Becali la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iulie 2021 18:24 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 19:56

Plecat de la Dinamo vara aceasta, Dusan Uhrin a vorbit în presa din Cehia despre campionatul din România și despre cum nu ar putea antrena la FCSB din cauza rivalității dintre roș-albaștrii și Dinamo, dar și din cauza patronului vicecampioanei, Gigi Becali.

Fostul tehnician al „câinilor” a vorbit în presa locală despre cum membrii familiei Becali domină fenomenul din România, dar și despre excentricitățile patronului lui FCSB, despre care spune că „vede credința într-un mod diferit față de noi”.

Uhrin nu vede o posibilă colaborare cu Gigi Becali la FCSB. Antrenorul știe că nu s-ar putea înțelege cu patronul roș-albaștrilor, dar și că suporterii fanatici ai lui Dinamo nu i-ar putea ierta această decizie.

„Nu, nu aș merge în viața mea acolo. Condiția mea e să nu te implici în munca mea sau să îmi impui anumiți jucători la meciuri. Nu ar funcționa! În plus, am lucrat la Dinamo, nu mi-aș putea imagina cum ar fi la FCSB. Poate m-ar împușca, sau cine știe”, a spus Uhrin în presa din țara natală.

Uhrin laudă implicarea lui Becali în fotbalul românesc

„Cu Gigi Becali m-am întâlnit la câteva meciuri și ne-am salutat, dar nu-l cunosc personal. În fața casei are o cruce de aur de doi metri, e un fanatic. Chiar și la baza clubului, care este una de lux, a construit o biserică. Le construiește în multe locuri, iar oamenii probabil îl plac. 

El vede credința într-un alt mod față de cum o vedem noi. Becali e toată ziua la TV, e greu cu el, dar, pe de altă parte, investește mulți bani în fotbal, plătește antrenorii și jucătorii la timp. Apropo, are și un văr, Giovanni, care lucrează cu fratele său (n.r. Victor). 

Sunt puternici, vând jucători pe 10 milioane de euro, cum a fost cazul lui Valentin Mihăilă, de la Craiova la Parma, sau Nicolae Stanciu, care nu s-a mai dus la Galatasaray. Tot ei l-au vândut pe Alexandru Cicâldău pentru 6,5 milioane”, a mai spus antrenorul ceh.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

O veste bună pentru Dario Bonetti » S-a alăturat echipei!

Cine s-a păcălit mai rău? Cel mai bizar schimb al verii din Liga 1, analizat: „Care e ursul și care e vulpea?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
deusdat
deusdat  •  30 Iulie 2021, 00:19

Serialul "State de România" a avut mare succes în Cehia :))

deusdat
deusdat  •  29 Iulie 2021, 20:34

Eppur Gigi sara' campione!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează