FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Dusan Uhrin, gata să se judece cu Gaz Metan! Ultimele detalii de la Mediaș

Dusan Uhrin este istorie pentru Gaz Metan, în sensul că nu mai este antrenor principal al echipei, dar staff-ul său va fi prezent la partida de sâmbătă după-amiază de la Clinceni.
Dusan Uhrin este istorie pentru Gaz Metan, în sensul că nu mai este antrenor principal al echipei, dar staff-ul său va fi prezent la partida de sâmbătă după-amiază de la Clinceni.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 23:38 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 00:03

Dusan Uhrin este istorie pentru Gaz Metan, în sensul că nu mai este antrenor principal al echipei, dar staff-ul său va fi prezent la partida de sâmbătă după-amiază de la Clinceni. Cel puțin acestea sunt informațiile în această seară, ideea e ca staff-ul lui Uhrin să stea pe margine și la această etapă.

Cehul va fi înlocuit de săptămâna viitoare la antrenamente de Jorge Costa. Portughezul de 48 de ani, care a fost și „principalul" celor de la CFR Cluj, în 2011/2012, va prelua echipa. Staff-ul său a fost angajat de o săptămână la formația secundă a grupării sibiene! 

Dusan Uhrin, gata să se judece cu Gaz Metan

Pentru acomodare. Jorge Costa a fost adus de Octavian Moraru, un apropiat al clubului de mai mulți ani. Agentul din Republica Moldova are influență mare la Gaz.

Încă de atunci Dusan a realizat că se va forța debarcarea lui. Oricum, va fi un război rece cu președintele Valentin Iordănescu. Întrucât cehul nu va pleca până în momentul în care nu-și va încasa restanțele de 70.000 de euro, fiind dispus chiar să se judece cu Gaz Metan.

Mihai Stoica iese la atac: „Au început să tasteze antisteliștii! Țineți minte asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  25 Septembrie 2020, 07:38

Oare de ce sunt atat de jegosi patronii de cluburi care nu-si achita datoriile salariale catre jucatori si antrenori, conform intelegerilor contractuale ? De ce au un comportament de șmenari care vor mereu sa pacalească crezand ca se imbogatesc si fac *** praf ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close