FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin vrea să combine stilurile lui Mourinho și Guardiola la Dinamo: „Încerc un mix, dar depinde și de jucători!”

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 18:01

Dinamo înfruntă Astra în etapa cu numărul 10 din Liga 1. Dusan Uhrin Jr. a vorbit despre filosofia pe care încearcă să o implementeze în Ștefan cel Mare. 

  • Astra - Dinamo e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Sunt fan al lui Manchester United, dar şi al Barcelonei. Sunt fan al mai multor antrenori. Îmi plac pentru modul în care muncesc şi avem de învăţat de la ei. Noi de la ei, nu ei de la noi.

Am încercat uneori să joc aşa cum o face Pep Guardiola, dar este deosebit de greu. Uneori ca Jose Mourinho. Încerc un mix, dar depinde de jucători. Ei îşi aleg jucătorii în funcţie de sistem, noi facem invers”, a declarat Dusan Uhrin Jr. conform TV Telekom Sport. 

Antrenamentul lui Dinamo dinaintea meciului cu Astra

Vezi și: 

ASTRA - DINAMO // VIDEO Dinamoviștii fericiți cu venirea lui Uhrin: „Era nevoie de o schimbare” » Ce a adus nou cehul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează