FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Uhrin vrea să plece de la Dinamo! Ce l-a enervat pe antrenorul „câinilor” + cine e favorit să-l înlocuiască

Dusan Uhrin (53 de ani) a decis, vrea să plece de la Dinamo!
Dusan Uhrin (53 de ani) a decis, vrea să plece de la Dinamo!

Articol de - Publicat vineri, 09 iulie 2021 20:55 / Actualizat vineri, 09 iulie 2021 22:09

Dusan Uhrin (53 de ani) a decis, vrea să plece de la Dinamo!

Uhrin e supărat pentru că, deși a salvat echipa de la retrogradare, nu a fost plătit la timp și nu e implicat absolut deloc în campania de transferuri!

Dusan Uhrin vrea să plece de la Dinamo

Cehul a citit toate discuțiile despre eventualele sosiri în presă, asta după ce fosta conducere a „câinilor” i-a cerut lui Uhrin să caute jucători, ceea ce antrenorul chiar a făcut, în Cehia, țara natală, și Slovacia.

De asemenea, Uhrin nu a fost consultat nici la capitolul plecări. În aceste condiții, e greu de crezut că antrenorul va mai continua în „Groapă”, mai ales că jucătorii refuză să se antreneze la capacitate maximă și să dispute partide amicale.

Vasile Miriuță, favorit să-l înlocuiască pe Dusan Uhrin la Dinamo

În cazul în care Dusan Uhrin nu va dori să continue la Dinamo, favoritul „câinilor” este Vasile Miriuță (52 de ani), tehnician în Liga 3 la Minaur Baia Mare.

Miriuță a pregătit-o pe Dinamo în intervalul septembrie 2017 - februarie 2018. A fost demis după ce a periclitat calificarea în play-off.

De-a lungul carierei, acesta le-a mai pregătit pe Energie Cottbus, Ceahlăul, CFR Cluj, ETO FC Gyor, ASA Tîrgu Mureș, Chiajna, Hermannstadt și Kisvarda. Cu Baia Mare, a ratat promovarea în Liga 2 sezonul precedent.

Condiția pusă de FIFA pentru ca Dinamo să facă transferuri

FIFA a condiționat Dinamo în privința transferurilor! Momentan, „câinii” nu pot aduce jucători.

Lucrurile nu sunt totuși atât de simple la Dinamo, așa cum sperau „câinii”. FIFA a informat azi clubul Dinamo că poate efectua transferuri doar după ce va achita toate datoriile către Isma Lopez, în jur de 370.000 de euro!

Dinamo va încerca în perioada următoare să convingă FIFA că, după intrarea în insolvență, clubul nu poate plăti, legal, restanțele integrale ale jucătorilor. Dacă FIFA va menține totuși interdicția, atunci Dinamo poate ataca decizia la TAS.

E o informare, nu o decizie pe care o s-o putem ataca la TAS 
Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo, pentru GSP.ro

Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, decimată! Cum ar putea arăta echipa la startul sezonului de Liga 1

Amicalul dintre Dinamo și Rapid nu se mai dispută » Veteranii „câinilor” au vrut să-i trimită la meci pe cei tineri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Iulie 2021, 11:07

Miriuta aduce retrogradarea si falimentul ! Exact ce vor ELIAS TARARACHE ETC DDB pentru ca au furat banii cotizantilor si nu stiu cum sa ascunda asta !

robotzel
robotzel  •  10 Iulie 2021, 08:31
Postat de doxin pe 10 Iulie 2021, 02:29

Esti un prost deosebit :)

De ce? De ce spui asta? Este tot ce își permite Dinamo. Antrenor sa stea gratis, jucători la fel, de preferat să aducă bani de acasă. Suporterii de la DDB ai promis plata salariilorr către toți din echipa inclusiv antrenor. Ce au făcut în schimb? Au forțat insolventa *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doxin
doxin  •  10 Iulie 2021, 02:29
Postat de joze_maurinio pe 09 Iulie 2021, 23:51

Sa plece, daca nu vrea sa antreneze un club serios si pe gratis! Oricum, e clar ca trebuie antrenor care sa nu vrea bani, si, daca vrea o semi-liniste la echipa, sa aduca bani de acasa, sa tina baietii fericiti! Nu de alta, dar pentru petrecerile cu manelisti, e nevoie de banuti seriosi. Propun totusi, daca nu vor mai veni jucatori, sa joace in fiecare etapa cate 11 membri DDB, plus rezerve, iar la fiecare etapa, fiind altii, vor fi toti odihniti si gata cu sufletul sa joace. Dinamo castiga lejer campionatul asa!

Esti un prost deosebit :)

Vezi toate comentariile (12)
Comentează