FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Un nou scandal în Liga 1! Fostul antrenor dă clubul în judecată și își cere restanțele

Dusan Uhrin jr se va adresa instanţelor în conflictul cu Gaz Metan
Dusan Uhrin jr se va adresa instanţelor în conflictul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 14:32 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 15:24

Dusan Uhrin este istorie pentru Gaz Metan, în sensul că nu mai este antrenor principal al echipei, dar staff-ul său va fi prezent la partida de sâmbătă după-amiază de la Clinceni. Cel puțin acestea sunt informațiile în acest moment: ideea e ca staff-ul lui Uhrin să stea pe margine și la această etapă.

Cehul va fi înlocuit de săptămâna viitoare la antrenamente de Jorge Costa. Portughezul de 48 de ani, care a fost și „principalul" celor de la CFR Cluj, în 2011/2012, va prelua echipa. Staff-ul său a fost angajat de o săptămână la formația secundă a grupării sibiene! Pentru acomodare. Jorge Costa a fost adus de Octavian Moraru, un apropiat al clubului de mai mulți ani. Agentul din Republica Moldova are influență mare la Gaz.

Încă de atunci Dusan a realizat că se va forța debarcarea lui. Oricum, va fi un război rece cu președintele Valentin Iordănescu. Întrucât cehul nu va pleca până în momentul în care nu-și va încasa restanțele de 70.000 de euro, fiind dispus chiar să se judece cu Gaz Metan.

VIDEO Adnan Guso: „Nivelul Ligii 1 e mai slab decât atunci cand jucam eu”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

LPF a anunțat programul etapei 6 din Liga! Când se joacă derby-ul FCSB - Dinamo

EXCLUSIV VIDEO Fost portar la U Craiova și Dinamo, mărturie terifiantă din război: “Am luptat în prima linie. Am văzut copii morți!” + a jucat într-un meci oprit de lunetiștii sârbi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează