FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Dzeko de România » Jucătorul Craiovei care impresionează de la primele meciuri

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 13:57

Atacantul bosniac Elvir Koljici a marcat 4 goluri în 3 meciuri pentru U Craiova. Înainte să vină la Craiova, mai înscrisese de 8 ori în 7 partide, în startul sezonului.

Vârful de 23 de ani are un debut impresionant de campionat! După cele 8 reușite în 7 jocuri în tricoul bosniacilor de la FK Krupa, Elvir Koljici s-a transferat la Universitatea și continuă să terorizeze apărările adverse. 

N-a avut nevoie de săptămâni întregi de adaptare, a turat repede motoarele, iar golurile au început să curgă pe bandă rulantă. A marcat deja de patru ori în cele trei meciuri în care Mangia l-a trimis pe teren. Cu Dinamo, Gaz Metan și Viitorul.

"Aveam mare nevoie de un atacant precum Koljici. Se dovedește o achiziție excelentă, sper să continue să continue tot așa", a declarat tehnicianul italian al juveților. Elvir a fost cumpărat pe 30 august cu 450.000 de euro, cu 100.000 mai mult decât ar fi valoarea lui în viziunea site-ului de specialitate transfermarkt.com.

"Faptul că marchez este un vis. Eu sunt atacant, trebuie sa înscriu mereu. Atmosfera e fantastică la Craiova. Am făcut o alegere potrivită când am decis să vin aici. Cred că ne putem bate şi la primul loc. Dzeko este modelul meu, sper să realizez măcar o parte din performanțele lui", spune Koljici. 

"Ne-am găsit atacantul! Dacă o ține așa, Koljici o să se lupte cu Mitriță pentru titlul de golgeter al Ligii 1. Prima repriză cu Viitorul a fost cea mai bună de când am început campionatul" Nicușor Bancu, mijlocaș CS U Craiova

2prezențe are Koljici în prima reprezentativă a Bosniei, în amicalele cu Statele Unite și Mexic

Mândru de atitudine

Devis Mangia a vorbit mai mult în românește după victoria 2-0 cu Viitorul: "A contat foarte mult atitudinea băieților. Asta vreau eu la echipa asta, concentrare și atitudine. Sunt foarte importante echilibrul și continuitatea. Din punctul meu de vedere, e un campionat mult mai ciudat decât cel de anul trecut. Prima parte cu Viitorul m-a satisfăcut aproape total". 

Cu Snagov, tot pe "Oblemenco" 

Deținătoarea Cupei României a picat în "16-imi" cu Sportul Snagov, liderul la zi din L2, dar meciul nu se va disputa în Ilfov, așa cum era prevăzut, ci în Bănie. Oficialii Universității au ajuns la un acord cu trupa din Snagov să joace pe "Oblemenco", mâine, de la ora 18:45. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar cel mai ieftin costă 10 lei, la peluze și la tribuna a II-a. La tribuna 1 și VIP, prețurile sunt de 30 și 50 de lei. Pentru partida de Cupă, Mangia e decis să menajeze mai mulți titulari, etapa următoare având derby cu CFR, la Cluj. 

Îl vor pe Iliev în staff

Valentin Iliev, fostul fundaș central al Științei, ajuns la 38 de ani, e la un pas să revină în Bănie. Nu ca jucător, ci ca membru al staff-ului lui Devis Mangia. Bulgarul a fost prezent sâmbătă seară la meciul cu Viitorul și i-a fost propus un loc în organigrama clubului. DigiSport a anunțat că lui Valentin i-a fost propus să se ocupe exclusiv de pregătirea fundașilor. Până în urmă cu o lună, Iliev a fost antrenorul principalul al celor de la ȚSKA 1948 Sofia, formație creată pe modelul CSA Steaua de suporterii bulgari. Iliev a reușit două promovări în două sezoane cu ȚSKA 1948, din Liga a 4-a în Liga a 2-a. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  28 Septembrie 2018, 12:18

Peste o sapt o sa il vedem pe Becali cum declara ca a fost sunat de impresarul lui Koljic si implorat sa il transfere la FC Fcsb ,cum face el oferta pentru cumpararea lui Pigliacelli,iar voi,ziarul cu litere de branza,o sa faceti o echipa cam unde ar urma sa joace Koljic,o paralela intre Balgradean si Pigliacelli...cam care a jucat mai bine...o istorie a italianului...cum isi dorea el chiar dinainte sa se nasca sa joace la FC Fcsb...fotbal slab in Romania...presa sportiva cel putin umila.

albalbastru72
albalbastru72  •  24 Septembrie 2018, 19:35

Asa cum am mai spus pacat ca a debutat pentru Bosnia altfel am fi avut atacul nationalei rezolvat pentru 10 ani!La virsta si calitatile lui (forta,fizic,viteza,plasament,lovste corect mingea si cu piciorul si cu capul)iva ajunge un mare jucator.Are si noroc de o foarte buna mediatizare jucind pe Oblemenco,templul fotbalului romanesc.Bravo Koljic,hai Craiova!

lionforever
lionforever  •  24 Septembrie 2018, 19:17

Bravo Elvir! Un transfer reușit în atac dupa multe nereușite.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează