FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E deja eşec » Abia transferat de Steaua, un jucător s-ar putea întoarce la fosta sa echipă!

Articol de - Publicat vineri, 05 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 05 septembrie 2014 09:28

Steaua ia în calcul transferul invers al unui jucător care se află în Ghencea abia de 5 săptămîni. Golgeter în Ardeal, vîrful de 30 de ani a prins doar 20 de minute în roşu şi albastru


Steaua procedează cu Valentin Lemnaru precum Sevilla cu Raul Rusescu. Acelaşi scenariu: atacantul a fost achiziţionat din postura de golgeter lăudat, dar afacerea a devenit un eşec într-un timp foarte scurt. Asemănarea cu situaţia lui Rusescu în Spania continuă: există discuţii ca Lemnaru să se întoarcă la U Cluj, echipa de la care a fost cumpărat!

Ar putea reveni în Ardeal sub formă de împrumut sau chiar cu transfer definitiv. Motivul e statutul pe care a ajuns să-l aibă Valentin în Ghencea, de rezervă cu şanse minime de a-şi mai face loc în primul "11". Din momentul în care l-a achiziţionat pe el, Steaua l-a mai adus şi pe Rusescu şi speră să-l obţină în iarnă şi pe Bokila, pentru care a discutat deja cu Terek Groznîi.

În lot mai există alţi două vârfuri, Keşeru şi Chipciu, astfel că Lemnaru a devenit surplus în echipa lui Gâlcă. Clujenii sînt şi ei interesaţi să-l recapete pe atacantul în vîrstă de 30 de ani, cel mai important fotbalist al "şepcilor roşii" din ultimele două sezoane. Vali a salvat-o pe U de la retrogradare în stagiunea precedentă, cu 13 goluri marcate în Liga 1.

Pentru Steaua nu doar că n-a marcat, dar a prins doar 20 de minute, în meciul din Champions League cu Aktobe. S-a accidentat şi nu a apucat să debuteze în campionat. Pentru Lemnaru, care nu a mai înscris într-un meci oficial de cinci luni, ar fi al doilea eşec al carierei înregistrat la un club mare. Între 2006 şi 2009, el s-a aflat sub contract cu Dinamo, însă printre "cîini" a jucat chiar mai puţin decît la Steaua, doar 11 minute la prima echipă, în rest doar apariţii pentru "satelitul" din ligile inferioare.

14 aprilie e data la care a înscris Lemnaru ultima oară. Atunci a reuşit o "dublă" într-un meci U Cluj - FC Botoşani 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 22:58
Postat de catalin931 pe 05 Septembrie 2014, 20:01

"În lot mai există alţi două vârfuri, Keşeru şi Chipciu, astfel că Lemnaru a devenit surplus în echipa lui Gâlcă." - ce exista, ma? f***-i mama ei de scoala, cu cine te-a angajat.

..))))))))))))))))))))))))))) mor de ras, domnule...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 22:58
Postat de xftw pe 05 Septembrie 2014, 14:49

In floarea varstei,domnu' Cristi !

..))))))))))))))))) cum sa nu, la 70 de ani esti tanara speranta a fenomenului copy paste..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 22:57
Postat de rapid_visiniu pe 05 Septembrie 2014, 15:12

Nu stiu daca Lemnaru e de Steaua sau nu,dar sa-i dai sanse de doar 20 de minute mi-se pare bataie de joc.Cu Tatarusanu s-a avut rabdare 2 ani!

e ca si plecat, vorbim vorbe.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează