FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

E juventin!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2007 00:00

Fundasul central portughez Jorge Andrade va juca 4 ani la Juve, iar La Coruna va primi 10 milioane de euro. Juventus are fundas central. E Jorge Andrade, 29 de ani, jucatorul lui Deportivo La Coruna si capitanul "nationalei" Portugaliei.  Torinezii l-ar fi preferat pe Gabi Milito, dar Zaragoza a cerut 20 de milioane de euro, afacerea fiind abandonata. Imediat, antrenorul Ranieri a spus: "Daca nu e Milito, va fi Andrade". stia ca, in 2006, lusitanul a fost grav accidentat, stind 8 luni in tribuna. Insa avea garantii ca aparatorul se refacuse complet. si n-a ignorat nici faptul ca Andrade era curtat de marile cluburi europene: Barca, Real, Inter, Arsenal, Chelsea si Valencia.

Negocierile s-au derulat rapid. Juventinii au propus initial 8 milioane, ibericii au anuntat ca nu-l vind sub 10 si acordul a fost incheiat. Pentru 10 milioane. Iar Andrade va semna un contract pe 4 sezoane, cu un salariu anual de 2,5 milioane.

sut in fund
In 5 ani la Deportivo, Jorge Andrade a fost avertizat de 29 de ori, vazind insa doar o data cartonasul rosu. si atunci, dupa o faza stranie. In semifinala Ligii Campionilor cu FC Porto, din 2004, Andrade i-a dat un sut in fund lui Deco, intr-un moment cind jocul era oprit. "A fost o gluma, Deco e cel mai bun prieten al meu", i-a explicat aparatorul arbitrului german Markus Merk. Degeaba. Neamtul l-a eliminat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează