FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV

E liber » Andrei Cristea s-a despărţit de FC Braşov

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 21 iunie 2014 13:00

Conducerea FC Braşov a anunţat că a încetat colaborarea cu fotbalistul Andrei Cristea, transferat vara trecută de la Dinamo.

"Conducerea clubului anunţă că a încetat, pe cale amiabilă, raporturile contractuale cu fotbalistul Andrei Cristea, în vîrstă de 30 de ani.

Clubul nostru îi mulţumeste pentru evoluţiile foarte bune pe care acesta le-a avut în tricoul galben-negru, pentru toate golurile marcate şi punctele aduse pentru FC Braşov, mai ales pentru cel din ultima etapă, reuşită care a făcut ca stegarii să evolueze şi în acest sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Mult succes în carieră !", este anunţul de pe site-ul fcbrasov.ro.

8 goluri a marcat Cristea sezonul trecut pentru FC Braşov

 

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (5)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  21 Iunie 2014, 16:25
Postat de gazistu pe 21 Iunie 2014, 15:57

ultimul gol a fost la "intelegerea" celor doua cluburi, GAZ METAN SI BRASOV . in mod normal ar fi trebui sa fim retrodradati impreuna in B, pt acel "MIC" blat de la Medias/.

Nu mai dezgropa mortii si tu. Nu e nici prima nici ultima oara cand se fac aranjamente de comun acoord la promovari/retrogradari. Asta este. Avem un fotbal mic, condus si intretinut de niste oameni si mai mici.

zecs93
zecs93  •  21 Iunie 2014, 16:19

Mai bine s-ar intoarce la noi, ca la ce e akum in atac e vai de noi, avem doar un varf veritabil si ala e Bilinski ca Tucudean sa intors la Standard dupa imprumut, PoPaNDAW a plecat, urmeaza zilele astea si Thomas si Lemac care e pt Dinamo 2, deci hai Dinamo, luati-l inapoi pe AN.Cristea dar si pe Zicu, ca si el am vazut ca vrea sa revina la noi dupa ce a terminato cu Petrolul, este foarte talentat Zicu !!!

gazistu
gazistu  •  21 Iunie 2014, 15:57

ultimul gol a fost la "intelegerea" celor doua cluburi, GAZ METAN SI BRASOV . in mod normal ar fi trebui sa fim retrodradati impreuna in B, pt acel "MIC" blat de la Medias/.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează