FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

E liber de contract și are deja oferte: "Nu mă grăbesc, vreau să fiu liniștit în momentul în care voi lua o decizie!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 13:34

După doi ani pe care i-a petrecut la ACS Poli Timișoara, Cătălin Straton, a ajuns la finalul contractului pe care-l avea cu echipa de pe Bega.

În ultimele zile, portarul de 28 de ani, a avut mai multe discuții cu echipe din prima ligă interesate de serviciile lui, dar și cu câteva formații din străinătate.

"Am petrecut o perioadă frumoasă la Timișoara și vreau să le mulțumesc tuturor din acest club. Le mulțumesc celor din conducere, colegilor, dar mai ales suporterilor. Fiecare echipă trece prin momente plăcute, dar și unele care ne aduc supărări. Anul trecut am reușit o performanță incredibilă pentru fotbalul românesc, din păcate acum nu am reușit să ne salvăm de la retrogradare. Echipa merge mai departe, viața fiecăruia trebuie să continue cu bune sau rele", spune Straton.

300.000 €e cota de piață e lui Cătălin Straton, conform siteului de specialitate transfermarkt.com

Portarul e liber de contract și are deja unele oferte: "Nu mă grăbesc, vreau să fiu liniștit în momentul în care voi lua o decizie despre viitorul meu în fotbal. Există discuții, dar vreau să-mi pun liniște în gânduri și-apoi să iau decizia cea mai bună pentru mine și familia mea. Nu regret niciun moment că am jucat la Timișoara, mi-a făcut plăcere să îmbrac tricoul acestei echipe. Viața merge înainte, Timișoara trebuie să lupte pentru a reveni în Liga 1 din sezonul viitor, chiar dacă o să fie foarte greu pentru că sunt foarte multe echipe cu tradiție în eșalonul secund".

"Am timp de câteva zile de vacanță, apoi voi analiza foarte bine ofertele pe care le-am primit. Sunt echipe care s-au interesat de serviciile mele și îmi doresc să revin cât mai repede la o echipă care-și propune obiective mărețe pe care voi putea să o ajut să și i le îndeplinească!"
Cătălin Straton, portar

4 este numărulechipelor pentru care Straton a jucat în fotbalul românesc: Rapid București, FC Vaslui, U Craiova și ACS Poli Timișoara

Goalkeperul este un produs al Centrului de copii și juniori al clubului Rapid și a evoluat pentru echipa a doua a clubului bucureștean în perioada 2004-2009. În următorii trei ani a fost în lotul echipei mari a clubului din Grant, iar din 2012 a fost legitimat la FC Vaslui. În vara lui 2014 a ajuns în Bănie, apoi la ACS Poli Timișoara.

Cifrele lui Straton din sezonul tocmai încheiat

- meciuri în Liga 1: 24
- titular: 24
- integralist: 24
- rezervă: 13

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează