FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

E mereu primul la antrenamentele FCSB, dar Mihai Teja nu-l joacă mai deloc! „Denunț” în direct al lui MM

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 21:14

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a surprins când a încercat să-l laude pe atacantul Florinel Coman, dezvăluind că Mihai Roman (34 de ani) e mereu primul ca parametri la antrenamente.

Cu toate astea, cei de la FCSB nu țin cont de cifrele oferite de MM: mijlocașul a jucat în doar 7 partide titular pentru roș-albaștri, în alte cinci a fost rezervă, dar de cele mai multe ori n-a fost nici măcar în lot.

Ultimul meci ca titular pentru Roman în tricoul roș-albaștrilor a fost pe 2 martie, în Voluntari - FCSB 2-2.

„La meciul cu Sepsi am câștigat un jucător ca Florinel Coman. Nu eram siguri dacă era într-o eclipsă de formă, că el se antrena foarte bine. Sistemul nostru de urmărire de la antrenamente ne arăta că Florinel Coman e în prima jumătate în ceea ce privește kilometrii parcurși, intensitatea.

Primul e mereu Roman, un jucător de 30 și ceva de ani.

Cifrele pe care le are Coman anul ăsta spun că evoluează bine atât ca rezervă cât și ca titular. Sigur că mai are fluctuații, cum și Man mai are fluctuații, cum au toți jucătorii tineri. Doar Mbappe nu mai are fluctuații, dar uite că și lui îi mai apără Tătărușanu un penalty. Aștia sunt copiii născuți în '98 sau '99. Avem o generație bună, dar și copiii ăștia au fluctuații”, a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

mihai roman
Mihai Roman într-un meci cu Gaz Metan

Citește și:

MM Stoica la ora adevărului: „L-am refuzat pe Răzvan Marin la FCSB și i l-am propus pe Rednic lui Becali”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
klauz
klauz  •  10 Aprilie 2019, 11:31

Mihai Roman e un fotbalist foarte bun, dar Becali e numai pe interes mercantil, vrea numai sa creeze povesti in jurul unor presupusi "fotbalisti" tineri, ca sa prinda niste naivi din vest, care arunca sume colosale de bani pe mediocri, pe oricine. De-aia tot apar articole cu prostul Morutan, "jucator" penibil si prost colosal, s-a vazut cu Ucraina, pe care Becali ca sa-i umfle cu pompa povestea creata a dat un milion, in loc de 800.000 ceruti, ca sa-i apara o suma de 7 cifre la transfer in istoric. Iftene il dadea si la 300.000 lui Becali, iar oricui altuia, gratis, sa scape de el...

1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Aprilie 2019, 00:36
Postat de merace pe 09 Aprilie 2019, 21:43

Gigi Becali e fost puscarias pentru infractiuni in fotbal, si la fel e si MM Stoica/ Ce mai cauta ei in fotbal?! Avem fotbal cu criminali iubiti de complicii lor inca neprinsi, inclusiv din presa?!

vrei liber la blaturi?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  10 Aprilie 2019, 00:35
Postat de observator_federal pe 09 Aprilie 2019, 22:16

Meme nu are cum "să-și pună la punct" nici măcar propriul CV... Iar prezența lui și a altora de "rangul" lui în presă spune mult despre situația dificilă (și nu doar din punct de vedere material-financiar...) în care a ajuns massmedia "sportivă"... Meme este un tip șmecher ("inteligent" nu are cum să se mai pretindă, din cauza "studiilor"!) care s-ar vrea machiavelic probabil atunci când se plânge de arbitraje (de parcă Fcsb a fost vreodată "depunctată" de arbitri, mai ales la meciurile lor cu Craiova)... E deja prea mult, chiar și din partea unui nesimțit ca el.

ce prostalau rinist

Vezi toate comentariile (11)
Comentează