FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

“E numai după bani!”

Articol de - Publicat joi, 22 mai 2008 00:00

Mititelu îl desfiinţează pe Andrei Ionescu pentru că refuză să semneze un nou acord.

Între Adrian Mititelu şi Andrei Ionescu a izbucnit un nou con­flict. Patronul Universităţii Craiova e supărat pe mijlocaşul de 20 de ani deoarece nu vrea să semneze noul anga­ja­ment care nu l-ar mai face vul­ne­rabil în faţa legii Webster.

“Ionescu e singurul din lot care refuză noile reglementări con­trac­tuale şi dă dovadă de lipsă de respect faţă de Craiova! Se gîn­deş­te doar la bani! Treaba lui, dar era ultimul fotbalist al Universităţii îndreptăţit să facă acest gest, avînd în vedere cîte favoruri, in­clu­siv financiare, i-am făcut. Un rol mare în atitudinea sa o are tatăl lui, Victor, cel care noapte de noapte visează milioane de dolari. Clubul nu va da înapoi nici un pas în faţa lui şi se va baza numai pe jucători care sînt cu adevărat devotaţi cu­lo­rilor sfinte alb-albastre. Fie­ca­re să înţeleagă ce vrea de-aici”, a tunat ieri Mititelu.

În replică, “Micul Balaci” a spus: “Am semnat în iarnă pe cinci ani. Ce rost ar avea să mai semnez acum în­că un contract?! Eu vreau să rămîn la Craiova, dar dacă nu mai e nevoie de mine să mi se spună”.

“Dacă va continua aşa, Andrei se va pierde sigur în armata fotbaliştilor mediocri”
Adrian Mititelu patron U Craiova

1 gol a marcat Ionescu în cele 36 de partide jucate în Liga I

În 2007, îi era “silă de Romania”

La începutul lui 2007, Ionescu, pe atunci în vîrstă de 18 ani, a refuzat să semneze acordul pe trei ani pe care era obligat de regulament să-l parafeze în calitate de junior crescut de Ştiinţa. “L-am considerat ca şi copilul meu, dar m-a dezamăgit pro­fund”, a spus Mititelu. “Mi-e silă de România, vreau să plec în Olan­da!”, declarase şi Ionescu. Urma­rea? Mijlocaşul a fost suspendat pe o perioadă nelimitată. În toamna aceluiaşi an, cei doi s-au împăcat, iar Andrei a semnat pe 5 ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  25 Mai 2008, 15:33

Ba, eu cred ca Mititelu vrea sa-i reduca din valoarea contractului ca nu poate sa sutina echipa si a vazut ac vin alti tineri din urma.

 •  22 Mai 2008, 23:14

micul balaci auzi ! nascut talent si mort speranta si asta ,dar nici mititelul nu are dreptate

 •  22 Mai 2008, 12:16

mititelule, tu ai gresit cel mai mult; i-ai bagat in cap unui anonim ca ar fi noul balaci, micul balaci, marele talent, iar el a inceput sa-si inchipuie ca si e fotbalist adevarat!!! gangioveanu, de exemplu, mi se pare mult mai fotbalist si n-a avut parte nici de unu la suta din mediatizarea acestei ruine pe nume andrei ionescu!!! nu vezi ca-i terminat la 20 de ani?? n-a fost niciodata vreo mare scula si nici nu va fi!!! forza STIINTA!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează