FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-CONCORDIA CHIAJNA, DUMINICĂ, 19:30, DOLCESPORT, LIVETEXT GSP.RO

E oficial! Copos a plătit, Rapidul se întoarce în Giuleşti. Dar exilul mai durează 3 săptămîni

Rapidiştii se întorc acasă, pe Giuleşti
Rapidiştii se întorc acasă, pe Giuleşti

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 14:28

Fanii giuleşteni răsuflă uşuraţi, exilul se încheie. Copos a plătit o parte a datoriei către CS Rapid, iar echipa se va întoarce pe stadionul ei, chiar dacă nu imediat.

"Domnul Copos a virat în conturile noastre 30.000 de euro. Am ordinul de plată, totul e ok, iar acum mă duc la Ministerul Transporturilor pentru a semna noua convenţie între noi şi FC Rapid", a confirmat pentru gsp.ro Vali Ionescu, preşedintele CS Rapid.

"Noul contract e valabil deci 5 meciuri, pînă la 30 octombrie. Dacă pînă la finalul acelei luni nu primim şi restul de bani, adică 120.000 de euro în 5 tranşe, atunci convenţia cade şi echipa de fotbal nu va mai putea folosi stadionul Giuleşti", a adăugat Vali Ionescu.

Conform noului contract, clubul patronat de Copos trebuie să plătească o chirie de 1.000 de euro pe meci, plus utilităţi.

Totuşi, exilul Rapidului va mai dura 3 săptămîni. Meciul din etapa viitoare a fost deja programat la Piteşti (duminică, ora 20:30, cu Chiajna), iar LPF a comunicat că locul de disputare nu se mai poate schimba. "Se joacă la Piteşti. Punct!", a spus Mircea Cezar Ionescu, şeful departamentului Competiţii de la LPF.

Apoi, giuleştenii vor juca la Timişoara returul cu Slask Wroclaw, joia viitoare, aşa că se vor întoarce pe propria arenă abia în etapa a 6-a, pe 10 septembrie, la confruntarea cu FC Braşov.

 

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
mucescu28
mucescu28  •  02 Septembrie 2011, 01:02

www.tivisport.info - Meciuri Online de Fotbal + rezumatele meciurilor.

reall
reall  •  17 August 2011, 09:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Atmosfera este frumoasa intr-adevar cu conditia ca macar trei sferturi din stadion sa fie plin, problema este ca nu prea va mai vin suporterii pe stadion....

madeintim.
madeintim.  •  17 August 2011, 01:06

Pacat ca tovarasul George C.a platit asa de tirziu,altfel baietii puteau sa joace acasa demult.Oricum la Timisoara sunteti bine veniti!Multa,multa bafta baieti!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează