FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

E OFICIAL: Decizia TAS în cazul Poli Timişoara se va da pe 5 iunie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

TAS a anunţat astăzi că decizia în cazul Fotbal Club Timişoara S.A. versus FRF şi FIFA  referitor la returnarea celor 6 puncte deduse Timişoarei la începutul sezonului va fi comunicată public în data de 5 iunie.

Ultima etapă a Ligii I va avea loc pe 10 iunie, iar pe 6 iunie naţionala va juca în Lituania, în preliminariile CM 2010.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
liverpoolfan
liverpoolfan  •  27 Mai 2009, 22:49

marian2dor chiar v-ar aduce asa multa satisfactie sa castigati un campionat in care daca ar fi pe drept timisoara ar avea mai multe puncte decat voi? v-ati lauda cu un titlu luat la masa verde?rusine!sunteti disperati dupa liga campionilor desi acolo n-ati avea ce face...v-a batut urziceni va dati seama ce v-ar face orice echipa dintr-un campionat putin mai tare

marian2dor
marian2dor  •  27 Mai 2009, 22:39

Borcea pricepe, oricum mai multe decat Iancu. Nu din cauza lu' borcea a pierdut Timisoara 6 puncte.

 •  27 Mai 2009, 22:35

Timisoreni nu va lasa-ti amagiti de mirajul celor 6 puncte, nu veti primi nimic inapoi, este prea riscant pentru borcea, ii e frica si de locul 2. Voi aveti sansa unica de a face dreptate, sansa de a invinge cloaca de la federatie, odata cu procurorii DNA faceti dreptate. Hai Timisoara, poti INVINGE si altfel, prin Urziceni, va fi victoria ta, victoria noastra impotriva lor

Vezi toate comentariile (66)
Comentează