FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

E oficial! S-a încheiat sezonul pentru Cristi Tănase » Va lipsi și de la națională

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 11:54

Cristi Tănase s-a accidentat în minutul 74 al meciului dintre FC Brașov și Steaua, 2-3, iar verdictul medicilor este foarte dur.

Mijlocașul roș-albaștrilor a suferit o leziune fibrilară și va lipsi de pe teren aproximativ o lună de zile.

"Căpitanul Stelei a efectuat, în cursul zilei de luni, o rezonanță magnetică la nivelul coapsei drepte și s-a stabilit diagnosticul de leziune fibrilară a capătului lung al mușchiului biceps femural drept. Pornind de la acest diagnostic, putem estima faptul că recuperarea medicală a jucătorului va dura aproximativ o lună de zile", se arată pe site-ul oficial al Stelei.

Astfel, Tănase va rata toate meciurile Stelei din acest sezon, dar și partida echipei naționale cu Irlanda de Nord, programată pe 13 iunie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
capitza1967
capitza1967  •  19 Mai 2015, 18:34

Nu se v-a simti lipsa lui in finalul sezonului si nici daca se transfera la alta echipa . Gandesc asa cu toate ca sunt stelist de aproape o jumatate de secol .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează