FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK GSP.RO

E oficial! S-au stabilit echipamentele cu care FCSB și Dinamo vor juca în derby

FOTO: Facebook Steaua
FOTO: Facebook Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 11:22

Cu mai puțin de 10 ore înaintea startului partidei dintre FCSB și Dinamo, oficialii echipei roș-albastre au dezvăluit care vor fi echipamentele cu care cele două echipe vor intra diseară în teren.

Concret, oficialii FCSB-ului au postat pe facebook o poză de la ședința de organizare de dinainte de meci în care apăreau și cele două echipamente.

 Astfel, FCSB va juca în echipamentul tradițional, roș-albastru.

Surpriza vine însă în rândul jucătorilor dinamoviști. Deși la ultimele derby-uri au fost îmbrăcați în negru, de data aceasta "câinii" vor juca în culorile obișnuite: șorturi roșii și tricouri albe.

  • FCSB și Dinamo se vor duela azi, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
samp
samp  •  02 Aprilie 2017, 14:25

Ungaria-Islanda

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Aprilie 2017, 13:58

nu este nici o surpriza. nu puteau juca in negru daca gazdele au ales rosu-albastru

luciann
luciann  •  02 Aprilie 2017, 12:43
Postat de luciann pe 02 Aprilie 2017, 12:43

Ti sa- explicat clar, daca iti schimbi numele nu iti pierzi drepturile ca societate! Dar tu traiesti in lumea ta! Echipele insolvente n-au ce cauta in prima liga ca sa castige bani nemeritati din drepturile TV!!!

s-a explicat...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează