FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

E oficial! Unde va juca Sepsi meciurile de pe teren propriu: "În ultimul ceas am reușit să omologăm terenul"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 15:58

Kertesz David, vicepreședintele lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că echipa sa a obținut dreptul de a-și disputa meciurile de pe teren propriu la Brașov. 

"Aproape în ultimul ceas am reuşit să omologăm terenul de la Braşov. S-a întocmit un proces verbal cu minusuri şi plusuri, dar plusurile au fost în majoritate, aşa că am primit dreptul şi o să jucăm la Braşov", a declarat acesta.

Vicepreședintele grupării covăsnene speră că meciul cu FCSB, de la începutul lunii octombrie, să se poată disputa chiar la Sfântu Gheorghe. 

"Noi sperăm ca în septembrie să putem aduce stadionul propriu din Sfântu Gheorghe la standardul cerut de Ligă şi să putem juca meciurile pe teren propriu.

Preconizăm că meciul cu Steaua, de la începutul lunii octombrie, să îl putem juca la Sfântu Gheorghe, spre marea bucurie a noastră şi a suporterilor", a declarat Kertesz David, vicepreședintele lui Sepsi, conform Agerpress. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
6.6.6
6.6.6  •  21 Iulie 2017, 05:19

iti dai seama cit de ametiti sinteti ca nu stiti incotro s-o apucati??? aveti atitea echipe ca o sa ajungeti sa va bateti simultan la locul 2 in toate ligile...voi sinteti la virsta crizei lui becali... ha ha ha ha ha ha ha ha

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Iulie 2017, 18:39

Parca era un articol despre Guvernul Romaniei si stadionul din Craiova....

bakunin
bakunin  •  20 Iulie 2017, 18:09
Postat de tinn pe 20 Iulie 2017, 17:36

Daca ala a zis Steaua, vrei sa scrie ei altceva? Inca un exemplu ca numa-n creerele inghesuite de hateri clonati nu-i Steaua.

Iti dai seama in ce hal i-a innebunit Steaua daca nu mai suporta sa auda acest nume? :)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează