FOTBAL  »  Superliga  »  IANCU ATACĂ IN TERMENI DURI DELEGAREA LUI COLŢESCU

"E ordin să stăm drepţi în Ghencea, să nu mişcăm în front!"

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Patronul Timişoarei spune că FRF a dorit să dea un mesaj clar prin trimiterea “centralului” craiovean în Ghencea: “ Steaua trebuie să fie campioană”.

Derby-ul etapei a 31-a, Stea­ua - Poli Timişoara, de azi, se anunţă exploziv. Marian Ian­­cu a luat foc, imediat ce a aflat că par­ti­da va fi arbitrată de Sebastian Col­ţescu. In­­formaţia a fost publi­ca­tă ieri în ex­clusivitate de Gazeta Spor­tu­rilor şi anunţată oficial de Ionuţ Lu­pes­cu.

“Nu e nici o surpriză pentru mine că ne va arbitra Colţescu. Ştiam de 3 ani că el e arbitrul acestui meci! Nu e nici o glumă. Haideţi să luăm me­ciurile din Ghencea. În 2005, a arbi­trat Colţescu, în 2006 tot Col­ţes­cu. În 2007 n-am jucat deloc cu Stea­ua, cum putea oare absenta tocmai el, talismanul Stelei, de la meciul aces­ta?”, a fost prima reacţie a lui Iancu.

Patronul de pe Bega a trecut apoi la un atac sub centură la adresa FRF. “Ăsta e un mesaj clar din partea Federaţiei. E clar, l-au trimis pe Colţescu, deci e ordin să stăm drepţi în Ghencea, să nu miş­căm în front pentru că Steaua tre­bu­ie să iasă campioană. Toate jocurile sînt făcute pentru Steaua, însă îi asigur pe cei din Ghencea că nu vom bate pas de defilare marţi seară”, a adăugat Iancu.

“Colţescu la Steaua e ca Balaj la meciurile cu Dinamo. Sînt mesaje codificate pe care le primim, trebuie să citim printre rînduri şi să înţelegem ce este important!”

“Am învăţat să nu mă mai preocupe arbitrajele cînd joc cu Steaua sau cu Dinamo, n-am nici o emoţie. Mergem să jucăm şi invocăm Divinitatea, e singura care poate să intervină”
Marian Iancu patron Poli Timişoara

“Colţescu e la această oră între primii 3 arbitri din România. Are valoare şi carismă de arbitru”
Ion Crăciunescu fost arbitru FIFA

1 punct a cîştigat Poli, din 18 posibile, cînd la centru s-a aflat Sebastian Colţescu

2 victorii din tot atîtea meciuri a avut Steaua în faţa lui Poli, cu Sebastian Colţescu la centru

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (143)
 •  22 Aprilie 2008, 23:46

Bravo Timisoara ! Bravo Iancule! ieri te-am injurat ca erai defetist. azi ai avut un comentariu inteligent si ai luat o bila alba. Imprima jucatorilor un spirit de invingatori . Asta le lipseste. va asteapta meciuri importante in Europa! Banatul ca sa fie fruncea, tre sa si probeze ! Mult succes !

 •  22 Aprilie 2008, 21:32

Are dreptate Iancu. Asa este, La Piovra are 7 vieti dar nu e invincibila. Steaua nu are cum sa ia campionatul mai exista altcineva acolo sus.

 •  22 Aprilie 2008, 20:17

steaua coltescu - poli promostic 2

Vezi toate comentariile (143)
Comentează