FOTBAL  »  Superliga  »  ADRIAN ILIE RĂMANE OPTIMIST DUPĂ SEMIEŞECUL CU TIMIŞOARA

“E punctul care ne va aduce titlul”

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Managerul sportiv al Stelei ironizează CFR-ul şi pe celelalte rivale, spunînd că acestea vor face doar turism în cupele europene.

— Domnule Ilie, s-au mai dimi­nuat şansele Stelei la titlul de campioană după cele două puncte pierdute cu Poli?
— Nu, de ce? Eu vă spun că acest punct cîştigat în partida de marţi seară ne va aduce campio­natul. Mai avem 3 meciuri şi dacă vom lua 9 puncte, iar CFR va cîştiga tot, atunci acest punct va fi decisiv.

— Spuneţi că CFR va cîştiga tot pînă la final, chiar nu speraţi să se încurce?
— Dacă vor cîştiga toate punc­tele, să fim foarte atenţi cum le vor lua. Eu spun că dacă CFR va juca doar pe teren, aşa cum se bat ei cu pumnul în piept că fac, sigur vor mai face paşi greşiţi.

“Ce a arătat CFR în retur?”
— Dar CFR...
— CFR n-a jucat mare lucru în retur, dar asta nimeni nu zice. N-a avut continuitate în evoluţii, iar la Arad, unde toată lumea a spus că au jucat senzaţional şi că au făcut spec­tacol, au cîştigat cum au cîşti­gat. Steaua a fost cu mult peste CFR în retur.

— Da, dar şi Steaua a fost acuzată de jocuri de culise în retur.
— Da, însă fără nici un argu­ment solid. La Galaţi, cu UTA, cu Ti­mi­şoara, cu Urziceni, cu U Cluj au fost meciuri adevărate, la fel ca toa­te celelalte. Şi mai e ceva ce ar trebui să ştie toate echipele care ne contestă pe noi.

— Ce anume?
— Că dacă Steaua este chiar aşa praf, cum zic unii, şi nu are faţă de Liga Campionilor, atunci ce să mai zic de Poli Timişoara, formaţie care ne va reprezenta în Cupa UEFA şi care a fost dominată 80 la sută din timp în Ghencea. Înseamnă că şi ea, şi celelate formaţii vor face doar turism în Europa dacă Steaua, care şi-a pus la respect toţi ad­ver­sarii în 2008, nu merită să joace în Ligă.

“Eşec va fi dacă nu vom ajunge în Ligă”
— Va fi un mare eşec dacă Stea­ua nu va lua titlul de cam­pioană?
— Nu, eşec va fi doar dacă nu vom trece de turul 3 preliminar al Champions League şi nu vom fi în grupele acestei extraordinare com­pe­tiţii. Dar n-are rost să vorbim de eşecuri din moment ce ne aflăm pe primul loc şi mai sînt doar 3 jocuri pînă la linia de sosire. Dacă se în­chide campionatul în seara asta, la ora 24:00, Steaua este campioană, aşa că tot noi avem prima şansă la cîştigarea campionatului.

— Cum l-aţi simţit pe Lăcătuş la o zi după eşecul cu Timişoara?
— Avînd un moral foarte bun. Nu trebuie să intrăm în panică, tre­buie să pregătim bine meciurile ră­ma­se şi să luăm maximum de punc­te. Oricum, am făcut o mare, o foarte mare performanţă că am recuperat 11 puncte. E bine că am ajuns aici, să ne batem pentru titlu, cînd nimeni nu mai credea că e posibil aşa ceva.

— Căutaţi scuze în cazul în care veţi pierde titlul?
- Nu, pentru că eu cred că nu-l vom pierde, doar scoteam în evidenţă ce am făcut în 2008. 12 etape, 10 victorii, un egal şi doar o înfrîngere, şi aceea venită în urma unui meci pe care l-am controlat şi l-am dominat.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (115)
 •  25 Aprilie 2008, 00:23

cum a castigat steaua meciurile cu cfr, urziceni si rapid ????? = 9p , fara ele si alte multe se lupta la intertoto

 •  24 Aprilie 2008, 20:17

inca ceva: toate tampeniile astea sunt in mare parte sin di vina presei. la o intrebare de genul: domnul cutare a spus ca sunteti un prost si un mincinos, cum comentati?, oare ce ar putea sa raspunda romanul? il face inapoi pe cutare sau cutare... ca in romania, numai ciobanii si tampenii...

 •  24 Aprilie 2008, 20:15

steaua,steaua,steaua,steaua......nu s-a saturat oare lumea de voi? sper sa ia cfr-ul campionatul ca prea s-a monopolizat titlul spre capitala.si cu toate acuzele astea de blat...sa fim seriosi...cine le va putea dovedi vreodata? se fac, nu se fac stiu doar cei implicati.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează