FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO E Sefer o opțiune pentru Rapid? Bergodi: „Stai, te opresc! Voi probabil că nu știți asta”

Cristiano Bergodi // foto: Imago Images
Cristiano Bergodi // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 18:14 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 21:44

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, e pus în încurcătură înaintea meciului cu UTA de sâmbătă, asta după ce Albion Rrahmani s-a accidentat la echipa națională și va lipsi timp de 4 luni. 

„Vom încerca să ajungem cât mai sus în clasament. E adevărat, avem o perioadă foarte bună. Am trecut de acel moment când se vorbea cu critici, polemici. Sper că băieții s-au focusat pe meciurile ce urmează. Avem meciuri foarte importante, l-am pierdut și pe Rrahmani, un atacant foarte bun. 

Nu știu cât va conta accidentarea lui Rrahmani, dar e clar că e o pierdere. Cred că vreo 4 luni. Vom vedea ce vom face, avem soluții. Nu vom schimba sistemul. Un alt atacant nu vom aduce. Pentru că e greu să găsești un atacant pregătit mai mult de 50-60%. Rămânem cu ce avem în lot, căutăm soluțiile în lot", a zis Cristiano Bergodi. 

Sefer se antrenează cu echipa a doua 

Bergodi a vorbit despre Antonio Sefer, revenit din Israel unde competiția s-a întrerupt. Acesta se antrenează în prezent cu echipa de juniori a clubului. Întrebat despre o posibilă aducere a lui Sefer, antrenorul a reacționat ferm, spunând că nu e în plan o posibilă aducere a lui Toni. 

„Stai, te opresc. Sefer e cu echipa de tineret, se antrenează acolo. Îl cunosc ca jucător, nu am vorbit niciodată, așa că am vorbit la club să se antreneze cu tineretul. Nu e momentul potrivit pentru altceva. Lotul e făcut, nu vreau alți jucători. 

Sefer e un jucător foarte bun, dar va rămâne să se antreneze cu tineretul. Voi probabil că nu știți, dar în vestiar e diferit. Nu se fac astfel de lucruri într-o echipă, să vină un jucător să se antreneze", a zis Cristiano Bergodi.

Ce a spus Răzvan Oaidă: 

Citește mai multe știri despre Rapid:

Albion Rrahmani putea să ajungă la FCSB: „Am fost să-l vedem”
FCSB
Albion Rrahmani putea să ajungă la FCSB: „Am fost să-l vedem”
Cu Rrahmani operat, șefii Rapidului îi informează pe suporteri că au luat două decizii de ultim moment
RAPID
Cu Rrahmani operat, șefii Rapidului îi informează pe suporteri că au luat două decizii de ultim moment

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează