FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E și Dinamo prima într-un top :) » Clasamentul în care "câinii" sunt lideri, iar FCSB se zbate la retrogradare

Articol de , - Publicat joi, 20 septembrie 2018 08:45

Dinamo ocupă locul 1 într-un clasament fair-play întocmit pe primele 8 etape. Împarte această poziție cu CFR Cluj, fiecare dintre cele două formații având doar 19 cartonașe galbene încasate în primul sfert al sezonului.

Clasamentul s-a întocmit astfel pentru fiecare echipă din campionat: 1 punct de penalizare pentru un "galben" și 3 puncte pentru un "roșu".

"Câinii" nu supără pe nimeni. Elevii lui Florin Bratu au o medie de 2,3 cartonașe pe meci, în ultima partidă, cu Astra (1-2), ieșind în decor, cu 4 avertismente încasate. Egalând recordul din Derby de România, când tot 4 "galbene" au luat cu FCSB (3-3).

În cele trei eșecuri din deplasare, dinamoviștii au pierdut doar punctele, nu și firea: câte un avertisment luat cu CFR (1-3) și cu Craiova (0-3), niciunul cu Gaz Metan (2-3).

Clasament Liga 1 fair-play

 clasament fair play

71 de cartonașe galbenea încasat Dinamo în ediția precedentă în sezonul regulat, plus 5 "roșii"

3 cartonașe galbenea colecționat Hanca, câte două Mihai Popescu, Nistor și Corbu, câte unul Olteanu, Moldoveanu, Sorescu, Axente, Ciobotariu, Cooper, Ricardo Grigore, Axente, Salomao și Mahlangu (plecat)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
slobozia1974
slobozia1974  •  20 Septembrie 2018, 12:40

Foarte amuzant. Vai de mama voastra de "ziaristi"!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează