FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII CONTESTĂ DECIZIA

E sigur, Pandurii - Oţelul nu se joacă! Gorjenii se duc la TAS

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 13:58

UPDATE 13:20 Vali Alexandru, secretar general al LPF, respinge posibilitatea ca meciul Pandurii - Oţelul să poată fi jucat la o dată ulterioară. "Conform regulamentelor in vigoare, partida dintre Pandurii şi Oţelul nu poate fi reprogramată. Ei nu vor putea evolua in liga I pînă nu-şi plătesc datoria existentă!"

Oţelul rămîne cu victoria la masa verde în faţa Pandurilor, iar clubul lui Condescu va contesta decizia LPF la Tribunalul de la Laussane

Meciul care ar fi trebuit să deschidă sezonul de primăvară în Liga I, Pandurii-Oţelul, nu se joacă. După ce ieri, Liga a anunţat neprogramarea echipei pregătite de Petre Grigoraş, conducătorii oltenilor au încercat să ajungă la o înţelegere cu Dinamo pentru reeşalonarea datoriei pentru Ilie Iordache, însă nu au reuşit. Aşadar, meciul nu se dispută în nici un caz mîine, iar o reprogramare a lui are şanse sub 1 la sută!

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, şi preşedintele executiv, Eugen Pârvulescu, sînt încă în Bucureşti şi încearcă găsirea unei soluţii."Vom face o adresă către TAS, să le explicăm situaţia. Dacă nu vom fi deloc programaţi în Liga 1, atunci vom juca doar meciuri amicale, dar nu vom ceda, ne vom lupta pentru dreptatea noastră!", a precizat Pârvulescu.

În loc de etapă, Oţelul joacă un amical
Gălăţenii s-au orientat rapid, după ce au aflat că partida cu Pandurii nu se va mai disputa. Oamenii lui Dorinel Munteanu vor juca mîine un amical, cu Dunărea Galaţi, pe terenul divizionarei secunde. "Trebuie să ne menţinem în formă, pentru că returul va fi unul extrem de dificil!", a spus tehnicianul Oţelului, Dorinel Munteanu.

"Nu ne-am hotărît cum vom ataca decizia Ligii. Sînt mai multe posibilităţi şi vom aborda cea mai bună cale!"

Justin Ştefan, avocat Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
the_rite
the_rite  •  24 Februarie 2011, 22:13

Condescule da banii si taci!! Ai avut doi ani la dispozitie si nenumarate variante sa stingi datoria! Nu ai vrut!! Sa vada Comisiile de ce?

the_rite
the_rite  •  24 Februarie 2011, 22:09

"...atunci vom juca doar meciuri amicale, dar nu vom ceda, ne vom lupta pentru dreptatea noastră!" Care dreptate!!?? Sa stai doi ani sa nu platesti nimic , sa nu cazi doi ani la rind in B pe aranjamente cu cumparari de locuri, sa primesti bani din televizari acre se duc aiurea, si sa te declari persecutat de Liga!!?? Condescule, se apropie latul;!! Puteai sa dai un jucator la schimb si rezolvai totul...Dar tu nu si nu: batman, batman...!!

mariuscosmin
mariuscosmin  •  24 Februarie 2011, 16:14

exista cumva posibilitatea ca aceste puncye sa ni se poata lua ma gandesc ca daca la sf camp daca noi am fi pe locul 1 si dif de locul 2 sa fie 2 de p

Vezi toate comentariile (25)
Comentează