FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

"E sinistru" » Ilie Năstase dezvăluie ce mărturisire i-a făcut Giovanni Becali din închisoare

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 martie 2014 18:51

Ilie Năstase i-a vizitat la penitenciarul Poarta Albă pe fraţii Becali şi pe Cristi Borcea.

Fostul mare tenisman a dezvăluit ce a discutat cu Giovanni Becali, cel care pare cel mai curajos dintre condamnaţii în Dosarul Transferurilor.

"Eu n-aş intra acolo nici în vizită. Giovanni îmi pare cel mai bărbat. Mi-a spus că ar face el puşcărie pentru toţi, pentru că el a început meseria asta de impresariat.

Nu mă mai duc acolo! E sinistru, nu trebuie să intre nimeni acolo!", a spus Ilie Năstase pentru Realitatea TV.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
kraus
kraus  •  09 Martie 2014, 11:30

Năstase-nouă-clase credea că la pârnaie trebuie să fie mişto şi vesel. Ce-mi place cum îşi dau arama pe faţă toţi golanii şi interlopii din sport! Se simt toţi fraţi de cruce cu hoţii.

samyr_fcrb
samyr_fcrb  •  09 Martie 2014, 08:35

la toate comentariile trebuie sa fie si unul care apara hotul ,nu stiu cum se face dar e strigator la cer..sau probabil e chiar nastase ilie cu vre´un nick-name dasta mai desuchiat..hmmmm din partea mea ar fi trebuit sa ramana acolo cu fratii fecalii ca si asa ai plac tablele si sahul...marele nastase...mai terminativa ma muritorilor de foame!!! m.u.i.e nastase si bineanteles stelei de langa cimitir!!! ptr ca numai prin oameni ca acestia(puscariasi,camatari,comunisti,dictatori) si-a facut steaua renume in tara..prostimea o aclama si o sustine!!! muriti toti

plischi
plischi  •  09 Martie 2014, 06:05

mai, nene ilie! nimeni nu intra acolo decat daca face din alea care il pun in situatia de a fi nevoit sa intre...

Vezi toate comentariile (47)
Comentează