FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI

E suspendat, dar suporterii Stelei îi pot vedea copia fidelă! FC Vaslui vine cu puşti de 15 ani poreclit "Noul Sînmărtean"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 19:20

FC Vaslui nu va alinia cea mai bună echipă la meciul de mîine cu Steaua, dar nici măcar una de rezerve. Partida care va fi transmisă în direct la Antena 1 şi DolceSport de la 20:30 ar putea fi un duel extrem de dezechilibrat. 

Cum jucătorii de la FC Vaslui au refuzat să facă deplasarea la Bucureşti, oficialilor nu le-a rămas decît o aducă o echipă formată din juniori. Cel mai urmărit jucător al moldovenilor de mîine ar putea fi Rareş Lazăr (15 ani), care are mari şanse să fie şi cel mai tînăr de pe gazon.

Junior la LPS Vaslui, Rareş a fost convocat în trecut la Naţionala Under 14 a României, iar acum joacă la Naţionala Under 16 şi deja este comparat cu Lucian Sînmărtean, cei doi jucînd acelaşi post.

Rareş Lazăr nu va avea însă ocazia de a se întîlni pe gazon cu Lucian Sînmărtean, mijlocaşul Stelei fiind suspendat pentru partida de mîine.

A avut ofertă de la Ceahlăul

Puştiul a fost dorit în trecut de Ceahlăul Piatra Neamţ, dar FC Vaslui a refuzat din start oferta, jucătorul intrînd în planurile lui Liviu Ciobotariu.

Antrenorul galben-verzilor l-a urmărit pe Rareş la un meci amical cu Rapid Suceava din noiembrie 2013 şi s-a arătat extrem de mulţumit de acesta.

"Am testat doi copii din curtea noastrã, de care am auzit lucruri frumoase. Nu au avut timp să arate prea multe în joc, însă o să fim cu ochii pe ei. O să-i tinem aproape de echipă, să se antreneze cu noi si poate într-un viitor apropiat ne putem baza pe ei", a declarat Ciobotariu la finalul acelei partide.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
disc22
disc22  •  10 Aprilie 2014, 22:40
Postat de shab pe 10 Aprilie 2014, 20:59

Doua fraze care demonstreaza clar cat esti de prost si invidios.

Corect,cum sa-ti dai seama dupa fizionomie daca e sau nu fotbalist?Este incredibil ce fel de oameni sunt in Romania. Oricum e Romania,trebuie sa ne asteptam la orice.

shab
shab  •  10 Aprilie 2014, 20:59
Postat de ovidiu_3003 pe 10 Aprilie 2014, 20:08

Asta n arata a fotbalist ...dar asa cum e el tot e mai bun ca Ianis ...Ianis Hagi ...

Doua fraze care demonstreaza clar cat esti de prost si invidios.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2014, 20:08

Asta n arata a fotbalist ...dar asa cum e el tot e mai bun ca Ianis ...Ianis Hagi ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează