FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E Veselovsky un transfer util pentru Steaua? Povestea genială prin care Duckadam oferă răspunsul

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 12:34

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, nu crede că echipa sa ar trebui să apeleze la Robert Veselovsky, 29 de ani, şi explică de ce portarul celor de la U Cluj ar putea avea probleme în Ghencea și nu ar fi potrivit să-l înlocuiască pe Giedrius Arlauskis.

"Să vă spun o poveste. Cînd eram la UTA, primeam mereu note mari în ziare. Chiar dacă luam un gol sau două, aveam alte intervenţii importante, pentru că se trăgeau multe şuturi.

Cînd am ajuns la Steaua, lucrurile s-au schimbat. Aveam două şuturi pe poartă. Dacă apăream unul, aveam şase, dacă nu apăram nici unul, aveam 4. La Steaua e altfel, nu e ca la retrogradare. Aşa s-a întîmplat şi la meciul cu Dinamo. Arlauskis a avut două intervenţii, am cîştigat", a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

Veselovsky a fost nominalizat de Gigi Becali printre transferurile verii la Steaua, însă a gafat chiar de la primul meci după ce campioana și-a manifestat interesul. (VIDEO)

"Nu spun că nu-mi place, Veselovsky e un portar care are talent la penalty-uri. Dar degeaba îl mai ţii pe Cojocaru atunci. E talent şi moare speranţă dacă nu te bazezi pe el. Poate ajunge şi la echipa naţională, dar trebuie să joace"
Helmuth Duckadam

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
luciann
luciann  •  11 Mai 2015, 20:42
Postat de andyandrei2015 pe 11 Mai 2015, 20:15

COJOCARU CREDEAM CA ESTE BUN,DAR ASEARA A ARATAT CA A LUAT 2 GOLURI FOARTE USOR,11M SI UN GOL DE PORTAR,LOVITURA LIBERA,DACA NU LUAM UN PORTAR BUN,NU PE ASTA,O SA PRIMIM MINIM 2 PE MECI

Asta n-are fata de Steaua!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2015, 20:15

COJOCARU CREDEAM CA ESTE BUN,DAR ASEARA A ARATAT CA A LUAT 2 GOLURI FOARTE USOR,11M SI UN GOL DE PORTAR,LOVITURA LIBERA,DACA NU LUAM UN PORTAR BUN,NU PE ASTA,O SA PRIMIM MINIM 2 PE MECI

adriann_
adriann_  •  11 Mai 2015, 18:50
Postat de ungurul_vesel pe 11 Mai 2015, 16:55

Afirmatia ta nu este corecta "Ucenicia se face jos la div B sau la retrogradare nu in varful piramidei". Desi in cazul portarilor e mai dificil, dar un portar daca are valoare se impune indiferent de echipa la care joaca. Eemple iti pot da cateva de nivel mondial : Casillas, Valdes, De Gea, Van der Vart si exemplele pot continua. Ucenicia se face pe teren. Dupa cum am spus la portari e mai greu, dar la jucatori de camp daca un jucator consideri ca e talentat mai bine il lasi in lot si il bagi 15, 20,30 de minute la nivel inalt decat sa-ti joace la vreo echipa la retrogradare prin B unde nu poti sa ii faci programul de pregatire , habar nu ai ce face in afara celor 90 de minute pe saptamana de pe stadion, nu ai idee cum se hraneste si multe alte lucruri. Toate marile cluburi isi promoveaza jucatorii (daca au ce) doar la FCSB ucenicia trebuie facuta in alte locuri.

Oricum ar putea sa-l imprumute jumatate de sezon pe Cojocaru la unul dintre sateliti si sa vada cum se descurca acolo jucand titular meci de meci, avand de aparat mai multe suturi etc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează