FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURI TV

Au venit banii din drepturile TV! Anunț de ultimă oră înainte de startul noului sezon din Liga 1

Drepturi TV
Drepturi TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 16:16

În ziua în care noul sezon din Liga 1 ia startul, eAD, firma care a cumpărat drepturile TV, a plătit prima tranșă de bani către Liga Profesionistă de Fotbal.

Într-un comunicat emis azi, eAD anunță că a virat în conturile LPF o primă parte din suma de 28 de milioane de euro pentru difuzarea acestui sezon din Liga 1. Banii urmează să ajungă la cluburi.

LPF a vândut drepturile TV pentru suma de 28 de milioane de euro pe sezon, fără TVA, iar pentru următorii 5 ani meciurile din Liga 1 vor fi transmise de TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport / Look Plus.

 „EAD.ro, partenerul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pentru drepturile mass-media a plătit prima tranșă pentru difuzarea sezonului 2019/2020. Contractul, în valoare de 28 de milioane de euro (fără TVA) per sezon, cuprinde drepturi TV și online, dar și alte drepturi comerciale. Contractul a fost semnat în luna aprilie 2019. În următoarele 5 sezoane, meciurile din Casa Liga 1 se vor vedea pe televiziunile DigiSport, LookPlus/LookSport și TelekomSport”
Comunicat eAD

„Noul contract de valorificare a drepturilor media pentru Casa Liga 1 a pornit cu dreptul. Suntem încrezatori că împreună cu partenerul media EAD.ro și cu televiziunile partenere vom continua cu succes proiectul nostru de promovare a fotbalului românesc, concretizat atât prin ridicarea nivelului calitativ al meciurilor din Casa Liga I, cât și prin creșterea interesului publicului față de această competiție”Justin Ștefan, jurist LPF

„În următoarele sezoane, ne dorim să vedem mai mulți suporteri în fața televizoarelor, dar mai ales pe stadioane. Fotbalul este cel mai iubit sport din România și împreună cu LPF lucrăm deja ca acest lucru să se simtă în numărul suporterilor care asistă la meciurile din Casa Liga 1. Le mulțumim pe această cale partenerilor și le urăm succes celor 14 echipe în noul sezon competițional”
Orlando Nicoară, director eAD

Liga 1 2019-2010 debutează azi, de la 18:30, cu meciul FC Voluntari - Sepsi, liveTEXT AICI!

AICI ai programul etapei #1!

Citește și:

Interviuri înaintea și în pauzele meciurilor! Noul regulament media le oferă drepturi mai multe televiziunilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  13 Iulie 2019, 07:05

Au venit banii....încep chefurile, grătarele.. dă-l *** de fotbal...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deuxex
deuxex  •  12 Iulie 2019, 20:25

,,A fi sau a nu fi Gazeta Sporturilor." Câteva date: 14 septembrie 1924 - apare primul număr al revistei ,,Gazeta Sporturilor". 20 martie 1945 - apare primul număr al ,,Sportului Popular". 18 aprilie 1947 - ,,Gazeta Sporturilor" este suprimată de regimul comunist. Anii '60 - ,,Sportul Popular" își schimbă denumirea în ,,Sportul". 23 decembrie 1989 - ,,Sportul" își schimbă denumirea în ,,Gazeta Sporturilor". O poveste: ,,Gazeta Sporturilor" apare în 1924 și funcționează neîntrerupt până în 1947. Timp de doi ani și o lună apar ÎN ACELAȘI TIMP și ,,Gazeta" și ,,Sportul Popular", până în aprilie 1947, când, după 23 de ani, ,,Gazeta Sporturilor" DISPARE. MOARE. ESTE DESFIINȚATĂ. ,,Sportul Popular" continuă să apară (începând din anii 60 sub titulatura ,,Sportul") până în decembrie 1989, când, la o zi după ce Nicolae Ceaușescu zboară de pe Comitetul Central, își schimbă denumirea în ,,Gazeta Sporturilor" (călăul ia numele victimei din urmă cu 42 de ani). O concluzie: 95 de ani de continuitate și tradiție ,,în slujba fotbalului românesc"?!?!? O parafrazare a venerabilului lup moralist, domnul Ovidiu Ioanițoaia: ,,Fără supărare, care 95 de ani, din moment ce apariția actualei publicații s-a sincronizat perfect cu căderea comunismului, asta-i altă discuție, pe 23 decembrie 1989? Și-atunci, ne identificăm cu cine nu suntem, ca să inducem lumea în eroare?! " by Florin Jianu

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  12 Iulie 2019, 19:50

Pt aceasta *** de campionat, toti romanii avem de suferit !! *** de la digi a momit lumea cu energia electrica !!iar in ultima luna au scumpit energia cu 10%!!! Nu faceti prostia sa va mutati la Digi !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează