FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Echipa Braşovului se scindează: Ştefan Grigorie continuă, Romeo Surdu şi Marius Constantin out!

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 28 mai 2014 21:46

Mijlocaşul şi-a prelungit angajamentul cu "stegarii" pînă în vara lui 2016. Atacantul şi fundaşul au fost puşi pe liber.

La 32 de ani, Ştefan Grigorie a fost convins de şefii clubului de sub Tîmpa să-şi extindă acordul cu Braşovul, în vreme ce Romeo Surdu, 30 de ani, şi Marius Constantin, 29, au fost anunţaţi că nu vor mai fi păstraţi în lotul galben-negrilor pentru sezonul viitor!

În privinţa lui Grigorie au contat mult evoluţiile foarte bune din retur, dar şi cele 3 goluri prin care a contribuit la salvarea "stegarilor" de la retrogradare. "Am semnat pe loc prelungirea contractului! Oraşul îmi place mult, colegii sînt extraordinari, n-am avut nici un motiv să refuz. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca de la anul să nu mai avem emoţii cu retrogradarea", a declarat Fane.

Lui Surdu nu i s-a propus să mai rămînă la FC Braşov atît din pricina randamentului scăzut, numai 4 reuşite în 24 de apariţii, nici una în 2014!, cît şi pentru că a fost printre capii "răscoalei" atunci cînd elevii lui Ţălnar au ameninţat că nu intră în cantonament pe motiv că nu-s plătiţi de 4 luni!

"În România, dacă ai personalitate şi îţi ceri drepturile salariale, ţi se spune că vorbeşti prea mult şi eşti exclus. Asta-i situaţia, o să încerc să mă duc undeva în străinătate, în Liga 1 e tot mai greu de găsit un proiect serios", a declarat pentru GSP.ro atacantul care încasa un salariu stagional de 120.000 de euro.

Adus în iarnă, Constantin a spus şi el adio grupării ardelene. Stoperul a fost mai mereu accidentat, iar cînd a jucat, 5 partide, a fost eliminat de două ori!

"Braşovul merită o echipă de cupele europene, sper să nu mai trăiesc niciodată emoţiile pe care le-am trăit sezonul recent încheiat" (Ştefan Grigorie, mijlocaş FC Braşov)

"În Liga 1, cea mai tare politică este a pumnului în gură. Deschizi gura, plăteşti!" (Romeo Surdu, ex-atacant FC Braşov)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
durul
durul  •  30 Mai 2014, 00:13

doua gunoaie care nu mai stiu cate echipe au luat la rand : surdu si cotonogarul de constantin ! o sa va gasiti repede echipe la ce jigodii sunteti...

gazistu
gazistu  •  29 Mai 2014, 18:46

romica tata ai cam vb tu destule si noah

romioramirez
romioramirez  •  29 Mai 2014, 09:56

120000 pentru niste chifle si figuri cat cuprinde pentru trompeta asta de surdu!!liga a treia ar fi parfum pentru el ca acolo poate da vina pe teren!!!de banii aia mai bine promoveaza niste copii pe 2-3000 pe luna si sunt convins ca sunt mai buni!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează