FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID

Echipa corigenţilor! » Ce note au primit jucătorii Rapidului în Gazeta Sporturilor de astăzi! Media echipei e dezastruoasă

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 11:07

CS U Craiova a cîştigat meciul de pe teren propriu cu Rapid, scor 2-0, însă diferenţa dintre cele două echipe a fost mult mai mare. Practic, oltenii nu au avut prea multe probleme. 

Evoluţia giuleştenilor a fost taxată în Gazeta Sporturilor, jucătorii primind note de 4 şi 5, cu excepţia lui Mircea Bornescu, care a luat nota 6, avînd cîteva intervenţii care au limitat proporţiile scorului.

Media notelor primite de jucătorii Rapidului pentru evoluţia de aseară este de 4,69. În prezent giuleştenii ocupă locul 17, fiind la doar un punct de ultimul loc şi la 5 de primul loc deasupra liniei retrogradării.

642554-caseta.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  26 Noiembrie 2014, 12:17

ciooorilor voi sunteti cam frustrati sau mi se pare mie? :)))) Niciodata in viata voastra rrapidul nu se va ridica la performantele Universitatii Craiova! In decursul istoriei v-am cam descaltat pe unde v-am prins, iar in meciul de luni seara nu am facut altceva decat sa pastram traditia! :)))

cipet
cipet  •  26 Noiembrie 2014, 11:26

victorie inutila pentru csu, ascensiune pe usa din dos si deja au aparut primele probleme, care e posibil sa anunte sfarsitul. cat despre RAPID, cu trupa actuala slabe sperante, dar nu se stie, cum foarte multe echipe au problemele pe care RAPIDUL le avea acum doi ani e posibil ca tot raul altora sa fie de asta data de bine, asa ca filosofi olteni va dau un sfat:vedeti-va de clona voastra ca se pare ca in curand se va clatina serios.

just.rapid
just.rapid  •  26 Noiembrie 2014, 10:36
Postat de craioveanu91 pe 25 Noiembrie 2014, 20:01

era un rezultat stiut demult. ba sina aia de echipa de cartier fc julesti care aduce 6-700 de insi la meciurile de acasa nu avea cum sa ne puna probleme. eventual doar daca intra jumudica cu vama pe post de atacanti. la anul o sa strigati dupa fer vechi la orele 11 cand aveti meci, salut:))

Aloo, schimba numele , craiolguta nu e Stiinta . Ciocu mic cand vine vorba de Rapid , in palmaresul vostru apare o promovare ca performanta adica 0 barat. Pana atunci , vezi ca se sta la coada la praz in fata primariei , sa nu iti pierzi locul .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează