FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA FANTASTICĂ.GSP.RO

Echipa Fantastică » Ce se întâmplă cu jucătorii de la Dinamo și Chiajna aleși de managerii din EF pentru etapa a 11-a

Articol de GSP - Publicat joi, 21 septembrie 2017 10:56

Furtuna care a lovit miercuri seară Capitala a afectat și jucătorii participanți la Echipa Fantastică, singurul fantasy game din România, cu premii totale de 60.000 de lei (detalii AICI).

Din nefericire, partida dintre Dinamo și Chiajna nu s-a disputat miercuri. Meciul a fost amânat și va afecta și formațiile din Echipa Fantastică care au selectat pentru etapa a 11-a fotbaliști de la cele două formații. Astfel, va fi aplicat punctul 13 din regulamentul jocului:

”Nu vor conta în joc meciurile din campionatul real (jucătorii vor fi punctați cu zero) care se vor disputa în alte zile decât cele stabilite pentru disputarea întregii etape (conform programării făcute de LPF). Dacă un meci se întrerupe înainte de minutul 74 și nu se rejoacă în maximum 24 de ore, toți fotbaliști vor fi punctati cu zero

Cum partida nu se va rejuca până la finalul rundei intermediare, jucătorii selectați de la Dinamo și Chiajna vor primi 0 puncte și nu vor putea fi înlocuiți de rezerve.

Azi vor avea loc ultimele trei partide ale etapei a 11-a: Viitorul - Juventus, Gaz Metan - Astra și CFR Cluj - FCSB.

ATENȚIE! Mâine la ora 20:30 începe ultima rundă a primului mini-campionat din Echipa Fantastică. Intră acum și fă-ți schimbările pentru etapa a 12-a din EF!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gicab
gicab  •  21 Septembrie 2017, 16:19

Chiar nu stiam ce sa fac... acum pot sa ma culc liniștit

10159351707910273
Andrei Dragomir  •  21 Septembrie 2017, 16:10

Cum sa faceti asa ceva mai baieti? Pai de ce naiba mai avem rezervele alea atent selectionate? Jucatorii n-au jucat, asta este, nu este vina voastra, dar macar oferiti sansa de a ne salva cu rezervele. Ce logica e asta ? Modificati regulamentul daca asa este stipulat, nu se poate ca el sa fie conceput contra noastra (a jucatorilor)

1948072185406107
Alin Cucos  •  21 Septembrie 2017, 15:13

La ce mai exista jucatorii aia de rezerva, daca nu ii poti folosi ca inlocuitori pentru titularii care nu ar juca din ORICE motiv. Ce regulament *** si fara pic de rationalitate e si asta? Pa si la revedere. Stupid

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează