FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Echipa ideala"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Gigi Becali considera ca Hagi a fost inspirat in alegerea primului "unsprezece" si spune ca se gindeste la grupele Ligii. La finalul partidei, Gigi Becali a declarat ca Steaua nu mai poate pierde calificarea dupa victoria din Polonia. "In proportie de 99 la suta sintem calificati, deoarece nu ne pot bate in Ghencea. Aceasta a fost echipa ideala pentru seara asta, desi probabil vor mai fi mutari cind vor reveni si jucatorii accidentati. Solutia perfecta pe care o vad eu este cu Neaga mijlocas stinga si Croitoru mijlocas central. Dupa patru-cinci meciuri se va vedea valoarea echipei, deoarece nici noi nu am stralucit in seara aceasta, dar le-am inchis bine jocul", a comentat Gigi.

Patronul din Ghencea sustine ca nu a avut nici o emotie inaintea meciului cu Zaglebie: "Nici nu voiam sa vin. Dar pentru a evita interpretarile am venit, asa, de ochii lumii, pentru ca jucatorii nu aveau nevoie sa fie incurajati. Acum sint cu gindul la tragerea la sorti. Poate picam si noi cu o echipa mai accesibila, mai slaba decit Zaglebie, fiind cap de serie. Eu ma vad deja in grupele Ligii", a spus Becali, care a dezvaluit ca a primit cadou de la patronul lui Zaglebie o tabla de sah, cu piese din aur. "Eu ii voi darui ceva si mai pretios pentru ca mie imi place sa fiu mereu mai bun", a comentat patronul din Ghencea.


S-au rugat la catedrala

Ieri dimineata, Hagi si-a scos jucatorii la o plimbare prin Legnica, orasul unde au fost cazati. Ros-albastrii au facut un tur al centrului istoric, unde au fost solicitati de citiva localnici pentru autografe, iar polonezul Pawel Golanski s-a intilnit cu un prieten, venit special sa-l vada la meciul de aseara. Apoi, toti stelistii au intrat in Catedrala Petru si Pavel, jucatorii si Hagi rugindu-se pentru victorie.

Zapata laudat de Hagi
In timpul plimbarii de ieri dimineata, columbianul Zapata s-a adresat ziaristilor intr-o romana aproape perfecta: "Buna ziua. Ce faceti?". Hagi l-a auzit, apoi l-a laudat pe portarul sau in fata presei: "Sa stiti ca a invatat singur! Are o mare vointa, vrea sa se puna repede la punct cu limba noastra, pentru a comunica bine cu colegii la antrenamente si la meciuri. Se intereseaza-n stinga si-n dreapta, intreaba pe toata lumea ce inseamna anumite cuvinte".

Polonezii despre Becali
Ziaristii cotidianului polonez Fakt au publicat, in editia de marti, un material cu titlul "Proprietarul Stelei - hemofob, rasist si fanatic religios". Despre Gigi Becali se scrie ca a batut jurnalisti, ca are o relatie de forta cu fanii si ca uraste homosexualii. Ziarul aminteste ca Gigi a afirmat despre Freddie Mercury ca a fost nebun, interzicind o melodie a acestuia pe stadion.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează