LIGA 1    •   DUNĂREA CĂLĂRAȘI

Echipa lui Alexa a bifat al treilea transfer al verii » Filip Gligorov a semnat până în 2020 cu Dunărea Călărași

Duminica, 17 Iunie

Dunărea Călăraşi a realizat al treilea transfer de la promovarea în premieră în Liga 1: fundaşul macedonean Filip Gligorov, 24 de ani, ultima oară la Sileks Kratovo.Acesta a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani. "Filip Gligorov a devenit jucătorul nostru, semnând un contract valabil până în iunie 2020. El poate evolua ca fundaş dreapta, fundaş stânga sau mijlocaş dreapta. Are o tehnică bună, viteză şi centrează destul de bine. Sper să se integreze cât mai repede şi să devină jucător de bază al echipei noastre. Îi urăm bun venit şi mult succes la Călăraşi", a declarat președintele Florin Brişan.

Gligorov mai a evoluat la FK Rabotnicki, FK Samorin, Euromilk GL, Olimpic Sarajevo, KF Shkupi și Sileks Kratovo. Are 4 partide jucate în preliminariile Europa League (2 cu FK Rabotnicki şi 2 cu Olimpic Sarajevo). Este câştigător al Cupei Bosniei cu Olimpic Sarajevo în sezonul 2014 – 2015. Are 3 prezenţe în reprezentativele de juniori U17, U19 şi U21.

Până în prezent, Dunărea şi-a mai asigurat serviciile lui Ndiaye Mediop (atacant de la Ripensia Timişoara) şi Aitor Monroy (mijlocaş de la Dinamo Bucureşti). Iar în perioada imediat următoare, la echipa de pe malul Dunării va ajunge și Mihai Roman II, jucător de aparține de Universitatea Craiova.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet