FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Echipa lui Becali amenințată cu dispariția » Ce înseamnă în acest moment Steaua pentru Liga 1. Va supraviețui prima ligă fără roș-albaștri?

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 11:30

Războiul dintre Armată şi Becali, pentru numele şi marca Steaua, ar putea cauza mari probleme în Liga 1.

Dacă Armata şi-a duce planul la bun sfârştit, echipa lui Becali ar ajunge să fie retrogradată din prima ligă. Fără Steaua în Liga 1, competiția ar încasa o lovitură uriașă din punct de vedere financiar. 

Ce înseamnă Steaua în acest moment pentru Liga 1: 

1. Steaua e singurul club care mai plătește sume de transfer
În ultimii șase ani și jumătate, Becali a consumat aproape 13 milioane de euro pe transferuri de la cele 13 formații cu care se bate acum în campionat. Unele cluburi mai există datorită afacerilor pe care le-au făcut cu Gigi. Pandurii, Astra, CFR, Viitorul s-au alimentat de la Steaua

2. Drepturile TV vor fi mai mici
Excluderea Stelei ar afecta și cluburile care nu fac bani vânzându-i jucători lui Becali. Pentru că acele echipe depind de banii din drepturi TV, iar televiziunile plătesc 34 de milioane de euro anual pentru o competiție în care Steaua e vedeta. Dispariția roș-albaștrilor ar toci potențialul ligii și ar conduce la o previzibilă scădere a prețului pentru drepturi la licitația viitoare, programată în 2020.

3. Și Dinamo este afectată.
"Câinii" ar avea însă pierderi concrete în cazul în care Armata distruge Steaua lui Becali. Ar dispărea cea mai mare rivalitate din campionat, ceea ce i-ar afecta și pe dinamoviști, rămași fără adversarul numărul 1. Dovada pentru cât de importantă e Steaua pentru Dinamo: roș-albii își dispută partidele de pe teren propriu în Ștefan cel Mare în mod obișnuit, dar au închiriat Arena Națională când au întâlnit-o pe Steaua

Rezistă Liga 1 fără Steaua lui Becali?

DA
NU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
khal_37
khal_37  •  06 Ianuarie 2017, 19:31
Postat de widoqq pe 05 Ianuarie 2017, 12:43

Daca Steaua lui Gigi Puscarie dispre se intampla un singur lucru: nu o sa mai avem echipa cu patron puscarias, director puscarias, avocat puscarias, sef de galerie puscarias si antrenor manelist!

Exact, vom avea echipe conduse de primari psd-isti cu zeci de dosare penale pentru evaziune fiscale, mita, si alte infractiuni prin care si-au insusit milioane de euro din bani publici dar fara sa faca zi de puscarie( vezi asa tg mures, concordia chiajna, poli timisoara, voluntari, poli iasi etc) echipe cu patroni care au fentat statul cu zeci de milioane de euro, vezi negoita nu de mult cu peste 17,5 milioane de euro si cu un dosar pentru evaziune fiscala inca din 2009 de peste 47 de milioane de euro), patroni care fac afeceri cu statul dar nu fac puscarie( porumboiu, eftimie de la botosani) sau cei care au facut puscarie deja( patronul de la asfca giurgiu). Deci vom scapa de Becali si in locul lui vin cateva zeci de mari escroci si evazionisti cu acte in regula, la cravata si costum. Bine zicea Petre Ţuţea: „Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi ...

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  06 Ianuarie 2017, 19:23

ba asta care ai scris ai grija sa nu dispari tu.

gicab
gicab  •  06 Ianuarie 2017, 16:58

Liga 1 "rezista" și dacă cele mai importante 30 de echipe din ro se desființează... așa ca fără fcsb...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close