FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS 1-1

Echipa lui Becali » Reghecampf a făcut pe placul patronului aseară: un singur "intrus" în primul "11"

Varela a fost singurul intrus
Varela a fost singurul intrus

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2016 00:00

Gigi și-a văzut visul împlinit: o echipă formată aproape în exclusivitate din români. Varela a fost unicul străin care a prins un tricou de titular.

Lângă Papp, pentru că Tamaș a fost pedepsit pentru prestația dezastruoasă din eșecul cu Voluntari. Formula românească a campioanei a fost provocată și de problemele lui Gebhart și ale lui Kharja.

Era rezerva rezervei!

Reghecampf intenționa să-l schimbe pe Bourceanu cu unul dintre cei doi. Germanul și marocanul s-au declarat indisponibili în ziua partidei. Ambii i-au transmis antrenorului că nu se simt în stare să evolueze din start, din cauza problemelor de pregătire fizică. Nu a rămas nici Bourceanu în echipă, a intrat din start Lucian Filip.

Titular în sezonul trecut cu Rădoi, Filip a început anul ca rezervă în formula lui Reghe. Pintilii, Bourceanu, Kharja erau mijlocași mai bine cotați decât el, dar dintre toți a confirmat, parțial, doar Pintilii.

I-a scos și de pe bancă

Antrenorul l-a exclus și pe Momcilovici, un jucător care-l enervase pe Becali în etapa trecută. Sârbul a rămas în afara lotului, nici măcar rezerva lui Toșca.

Momcilovici a venit în iarnă, de la Pandurii, și s-au plătit 250.000 de euro pentru el, o sumă importantă în condițiile în care a fost vorba despre un fundaș stânga de 28 de ani aflat în ultimele șase luni de contract.

Românii au fost majoritari și pe bancă. Din șapte rezerve, Muniru, Gebhart și Tade și-au făcut loc, dintre fotbaliștii "de afară".

40.000 €costă lunar Kharja, Momcilovici și Hamroun, străinii care nu s-au aflat nici pe banca de rezerve. Ultimul a absentat motivat, suspendat

26de etape trecuseră de când Steaua nu mai avusese zece români titulari. Ultima oară se întâmplase în penultima rundă a sezonului trecut, la 2-0 cu Botoșani pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  29 Februarie 2016, 08:58

daca iar se baga in seama Gheorghe,asa -zisa Steaua va ajunge in playout !

923627714363420
Crs Dvd  •  28 Februarie 2016, 13:10

Sclav

mateiserban
mateiserban  •  28 Februarie 2016, 12:07

Ce articol slab.... De buni ce au fost romanii, au facut aseara un rezultat tareee bun.... Hamroun e singurul fotbalist de acolo si punct. Poate putin individualist, dar in rest are valoare. Iar ceilalti straini au fost mereu si inca sunt peste romani. Filip e o gluma de fotbalist pe langa Muniru. Filip e o gluma pe langa aproape orice mijlocas central din Romania. Are doar 2 viteze: pe loc si deloc ;)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează