FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

“Echipa naţională? Un vis!”

Articol de - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Mijlocaşul Ilie Iordache spune că nu se poate gîndi încă la “naţională”. “Sîntem tineri şi dornici de afirmare, dar e prea devreme să se vorbească despre o convocare la echipa naţională. Nu mă gîndesc atît de departe după doar cîteva jocuri bune, trebuie să avem evoluţii bune constant. Aş fi foarte fericit dacă aş îmbrăca şi eu tricoul României, e visul oricărui jucător, dar deocamdată cuvintele frumoase despre mine mă ambiţionează să muncesc şi mai mult”, a spus Iordache.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  19 Aprilie 2008, 16:56

e modest dar poate unul dintre putinii care joaca fotbal la tg jiu...si tot ce a facut pandurii i se datoreaza lui si antrenorului neagoe

 •  19 Aprilie 2008, 00:38

ilie mi ai promis taty un trikou la cluj sa dea domnu sa ajungy la nationala ka ity cer si trikou de la nationala daca pe al PANDURILOR NU MIL DAY TOT NR ALA IL AM 0723593985 TE POOOPA TATA TINEO TOT ASHA HAY PANDURIIIIIIIIIIII

Vezi toate comentariile (2)
Comentează