FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Echipa stelelor iernii » Cum arată primul "11" al celor mai bune achiziții făcute în acest mercato din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 16:16

Gabi Torje şi Antun Palici sunt ultimele lovituri reuşite de echipele româneşti în această pauză competiţională, una în care s-au realizat nişte come back-uri de mare efect.

Italienii îi spun mercato di riparazione. Românii au făcut câteva mutări care vor dinamiza foarte mult sezonul de primăvară, cu toate că în afara liderului CFR Cluj și a lui Gică Hagi, care și-a readus fiul acasă, nu s-au investit bani în tranzacții.
Cu amendamentul că Steaua a achitat 700.000 de euro pe Moruțan, doar că fotbalistul vine de-abia la vară sub comanda lui Gigi Becali. Cu ultimele mutări făcute de Dinamo, Torje și Palici, roș-albii au dat lovituri de imagine pe piața internă și-n fața propriilor suporteri. 

Și rezerve tari

Gazeta Sporturilor îți prezintă cele mai de efect tranzacții din mercato de iarnă din fotbalul românesc, precum și primul "11" al afacerilor, unde Dinamo și CFR Cluj par să fi făcut cele mai spectaculoase transferuri. Și eventualele rezerve ale formulei de start inedite sunt de multe stele pentru fotbalul intern.

Steaua l-a repatriat pe Cristi Tănase, care trebuie să se lupte să fie titular. Astra l-a adus împrumut pe Urko Vera de la CFR Cluj, dar l-a transferat și pe Florentin Matei după experiențele în Ucraina și-n Croația.

Botoșaniul i-a luat de la Steaua pe Golofca și pe Vlad Achim, Craiova a mutat cu Bic (Mediaș) și atacantul Glavina, adus din Croația. Iar Sepsi l-a repatriat pe Ousmane Vieira, ultima oară la Adanaspor, fotbalist care a fost dorit și de Steaua, și de Dinamo înainte să părăsească Liga 1

Echipa celor mai tari transferuri în Liga 1:  Râmniceanu (Sepsi) - Pleașcă (Voluntari), V. Găman (FCSB), Gilvan (CFR Cluj), Acsinte (FC Botoșani) - Palici (Dinamo), Nistor (Dinamo) -Torje (Dinamo), I. Hagi (Viitorul), Al. Ioniță II (CFR Cluj)  - Țucudean (CFR Cluj)

8 jucătoria adus Dinamo, gratis, în această iarnă: Pesici (Hajduk Split), Nistor (CFR Cluj), Monroy (Petah Tikva), Palici (Mouscron) și Torje (Karabuk), plus M. Popescu și Olteanu (ambii Voluntari) și D. Popa (FC Botoșani), ultimii trei reveniți după împrumuturi

2.000.000 €a plătit Viitorul pentru repatrierea lui Ianis Hagi de la Fiorentina
2,35 milioane de euro au investit clujenii în transferuri: Ioniță II (Astra), Țucudean (Viitorul), Costache (Dinamo) și Bordeianu (Botoșani), Gilvan fiind adus gratis

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
136478460478050
Ion Dinu  •  03 Februarie 2018, 22:30

Mâine îi bagă ciobanul în ședință! !!Adio primă !!!!

851072578301681
Vyyllyy Engel  •  03 Februarie 2018, 20:53
Postat de gtn5 pe 03 Februarie 2018, 19:42

***,va canta sigur din nou UNA E STEAUA

Ce Steaua cap de creta?, Steaua joaca in liga a'4a, echipa ta gigistule e fc mogosoaia 2014 .sa.

gtn5
gtn5  •  03 Februarie 2018, 19:42

***,va canta sigur din nou UNA E STEAUA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează