FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

"Echipa tare"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2007 00:00

1 milion de euro a costat celebrarea centenarului

Dupa remiza cu Benfica, 2-2, portughezii au laudat formatia pregatita de Ioan Andone. CFR a remizat simbata seara cu Benfica, 2-2. Tupeul trupei cosmopolite a lui Andone a impresionat si vedetele trupei lusitane, Rui Costa si Simao Sambrosa. "Este important pentru noi ca am patruns in fotbalul mare. Jucatorii nu au fost coplesiti de valoarea adversarului si au jucat fara teama. Lui Simao si Rui Costa le-a placut la Cluj. M-au felicitat pentru organizare si au spus ca avem o echipa valoroasa", a mentionat presedintele "visiniilor", Iuliu Muresan.

Jocul clujenilor l-a surprins pina si pe tehnicianul lusitanilor, Fernando Santos. "Pentru Benfica, acest rezultat este unul negativ. Am intilnit un adversar puternic, bine pregatit, care a reusit sa ne puna probleme", a spus Santos. Egalul cu Benfica ii da sperante patronului clubului clujean, Arpad Paszkany, ca visul de a cistiga campionatul si a juca in Liga Campionilor i se poate indeplini. "Am mare incredere ca putem lua titlul. Am fost egali Benficai si nu ne este teama de nici un adversar", a concluzionat Paszkany.       


CFR - Benfica  2-2
Au marcat: Dani (49), Semedo (70)  / Rui Costa (56), Cardozo (67)
CFR: Stancioiu - Tony, Cadu, Sandberg, Panin - A. Leao, Dani - Semedo, Didy, Trica - Fabbiani. Antrenor Ioan Andone.  Au mai jucat: Minteuan, G. Muresan, Culio, Sousa, Ad. Anca, Surdu, Oliveira, R. Marginean, Amoreirinha, Fredy
Benfica: Quim - Zoro, Luisao, David Luiz, Miguelito - Katsouranis - Manuel Fernandes, Rui Costa - Simao - Cardozo, Bergessio. Antrenor: Fernando Santos. Au mai jucat: Butt, Sreten, Coentrao, Manu, Ribeiro, Mantorras, DaBao, Vitor

3 milioane de euro a fost investitia facuta la stadionul "Dr. Constantin Radulescu"

17 straini sint acum in lotul CFR-ului, dintre care 11 portughezi


Ogbonna menajat
Atacantul nigerian Ibe Zito Ogbonna nu a fost folosit in amicalul de simbata cu Benfica, din cauza unei accidentari la genunchi. "A avut ceva dureri la genunchi si Ando nu a vrut sa riste. Nu este grav si va fi apt pentru prima etapa cu Otelul", a precizat presedintele Iuliu Muresan. Altfel, mijlocasul bolivian Gualberto Mojica va ajunge in cursul acestei saptamini la Cluj.

"M-am inspirat"
Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, a dezvaluit ca s-a inspirat in organizare centenarului din ce a vazut la o gala a echipei Benfica: "Avem multe de invatat de la Benfica. si in organizarea centenarului m-am inspirat din ceea ce am vazut la Estoril, cind au sarbatorit 103 ani de existenta. Presedintele Fieira mi-a spus dupa eveniment ca i-am depasit si ca nu a mai vazut o asa frumoasa sarbatoare".

Sperietura
Vineri seara, directorul general al Federatiei, Ionut Lupescu, s-a inecat cu un os in timp ce lua masa la protocolul care a urmat Galei prin care s-a aniversat centenarul. Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, de profesie medic, i-a acordat primul ajutor si l-a transportat apoi la spital. "S-a speriat putin lumea. Am fost cu el la spital, unde i-a fost scos acel os", a spus Muresan.

Dorinta lui Simao
Portughezul Pedro Oliveira s-a intretinut citeva minute dupa meci cu conationalii sai Manuel Fernandes si Simao Sambrosa. Acesta i-a intrebat in gluma pe cei doi daca nu ar vrea sa se transfere la CFR. "Au spus da si apoi au zimbit. Ne-au laudat si spera sa revina si la anul la Cluj pentru un meci de Liga Campionilor", a povestit Oliveira.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează