FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Echipele care atacă arbitrajele sunt cele mai avantajate » Ce record își împart FCSB și CFR Cluj

Articol de , - Publicat luni, 02 octombrie 2017 11:59

CFR Cluj și FCSB nu se luptă doar la titlu, ci sunt și liderii în privința loviturilor de pedeapsă obținute, având într-un tur de campionat exact atâtea penalty-uri, 12, cât au celelalte echipe din Liga 1 la un loc.

CFR Cluj și FCSB, echipele care critică cel mai des arbitrajele din Liga 1 sunt principalele candidate la titlu, atât ca investiții, cât și prin prisma calității la nivelul lotului.

Cele două formații se luptă pentru câștigarea campionatului, iar duelul se extinde și la cine obține penalty-uri mai multe. Indiferent că au avut acoperire sau au fost declanșatoare de scandal, cele două rivale la titlu au beneficiat în medie de câte un penalty la două etape în turul Ligii 1! Fiecare are câte 6 lovituri de la 11 metri după 13 etape. În total, 12 în dreptul celor două pretendente, exact cât au celelalte competitoare la un loc! 

Iar "contra" au avut doar o dată de suferit. Vorba vine de suferit, fiindcă execuțiile adversarilor n-au schimbat soarta punctelor. Gustavo a marcat împotriva CFR-ului, dar clujenii au învins cu 2-1. Călințaru a ratat în prelungiri, încercând o caricatură de scăriță, iar Niță a prins fără probleme și FCSB a bătut cu 2-1 pe Juventus. 
Ieri au primit amândouă

Aseară, la CFR - Juventus, duelul dintre Sesar și Nistor a fost considerat infracțiune de arbitrul Sorin Antonie, la scorul de 1-0, iar Culio a înscris fără probleme. Iar FCSB a început furtuna din meciul cu Sepsi după ce-a beneficiat de un penalty ușor acordat, la duelul dintre Răduțoiu și Tănase, apoi a majorat scorul dintr-un alt penalty, primit după un duel Tănase - Oros. 

Penaltyuri au mai primit clujenii și în partidele cu Iași (2-0), cu Mediaș (3-0), cu Dinamo (1-0), cu Craiova (2-1), cu Concordia (1-0), în vreme ce steliștii au beneficiat de ele cu FC Voluntari (2-1), Iași (1-1), Gaz Metan (4-0) și Dinamo (1-0). 

"Jucătorul lui Juventus îl calcă pe piciorul drept pe Nistor. Nu avem argumente clare de a ataca decizia "centralului", astfel că trebuie să-i acordăm încredere" Cristi Balaj, expert Telekom Sport, despre penalty-ul obținut de CFR Cluj

4 penalty-uri contra au fost în dreptul lor Dinamo și Sepsi, cele care au avut de suferit de pe urma loviturilor de la 11 metri

9 penalty-uri a scos Florin Tănase în Liga 1, 3 în acest sezon

4,5a fost cota la pariuri cum că ardelenii vor primi măcar două penalty-uri în ultimele 4 runde ale turului, ceea ce s-a întâmplat, cu Concordia și cu Juventus

Clasamentul la penalty-uri primite

Echipă Număr penalty-uri
1-2. CFR Cluj, Steaua 6
3-4. CSU Craiova, Dinamo  3
5. FC Voluntari  2
6-9. Juventus, ACS Poli, Iași, Botoșani 1
10-14. Astra, Concordia, Sepsi, Mediaș, Viitoru 0

2 penalty-uri a ratat FCSB, prin Gnohere și Budescu, în timp ce clujenii au transformat tot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
bigd
bigd  •  02 Octombrie 2017, 20:51
Postat de ando89 pe 02 Octombrie 2017, 20:46

Era vorba despre solidaritatea dintre șoferii de camioane din State, care fac praf un orășel corupt unde era sechestrat unul dintre ei... Un film cult deja, l-am pomenit din cauza volanului:))

Aaaa, sa stii ca m-ai facut curios. Maine si poimaine sunt liber, o sa-l caut sa ma uit ( mai ales pt truck-urile anericane). Mersi;)

ando89
ando89  •  02 Octombrie 2017, 20:46
Postat de bigd pe 02 Octombrie 2017, 20:40

Salut Ando, nu-mi amintesc sa-l fi vazut (filmul). De ce intrebi?

Era vorba despre solidaritatea dintre șoferii de camioane din State, care fac praf un orășel corupt unde era sechestrat unul dintre ei... Un film cult deja, l-am pomenit din cauza volanului:))

bigd
bigd  •  02 Octombrie 2017, 20:40
Postat de ando89 pe 02 Octombrie 2017, 20:38

Salutare Bigule! Ai văzut Orașul fantomă cu cardiacul Chick Norris?:)

Salut Ando, nu-mi amintesc sa-l fi vazut (filmul). De ce intrebi?

Vezi toate comentariile (87)
Comentează