FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO ÎN LIGA 1

Echipele din provincie se întăresc cu jucători de la cele din capitală. Nu mai au bani granzii Bucureştiului?

bani
bani

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Podiumul din Liga 1 este format numai din echipe din provincie, în timp ce echipele din Bucureşti nu reuşesc să ţină pasul.

 

Chiar şi aşa, Steaua, Dinamo şi Rapid ezită să se întărească în această pauză competiţională şi tot echipele din afara Bucureştiului mută pe piaţa transferurilor.

U Cluj a reuşit în această seară achiziţionarea lui Adrian Cristea, iar Octavian Abrudan este următorul pe listă. Florian Walter doreşte să dea replica rivalilor din Cluj, iar pentru sezonul următor vrea să se bată în fruntea clasamentului.

Un alt club aflat în plină transformare este Astra Ploieşti. Finanţatorul echipei, Ioan Niculae, s-a înţeles cu Ousmane N'Doye şi a spus că următorii pe listă sînt Nicolae Dică şi Mircea Bornescu. Niculae a spus că nu se va opri aici, perioada de criză avantajîndu-l: "Cînd e criză, e mai bine pentru mine să iau jucători pentru că nimeni nu are bani".

În acest timp în curtea celor de la Dinamo se vorbeşte despre întinerire cu jucători din propria pepinieră împrumutaţi în ţară, la Steaua se vorbeşte doar despre plecări, iar Rapidul nu poate să ţină ritmul cu preţurile care se cer pe jucătorii din Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
 •  27 Iulie 2012, 22:25

Bravooooo

 •  27 Iulie 2012, 22:25

Bravooooo

 •  27 Iulie 2012, 22:25

Bravooooo

Vezi toate comentariile (23)
Comentează