FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fierbe „Gruia”! Edward Iordănescu a ANULAT antrenamentul de astăzi al lui CFR Cluj

Edi Iordănescu are parte de primele probleme în noul mandat de la CFR Cluj. Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu are parte de primele probleme în noul mandat de la CFR Cluj. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 15:20 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 17:08

CFR Cluj continuă să se confrunte cu probleme înainte de reluarea Ligii 1. Edi Iordănescu s-a văzut nevoit să anuleze antrenamentul de astăzi.

Motivul? Terenul complet înghețat din „Gruia” a făcut imposibilă desfășurarea sesiunii de pregătire din această dimineață, anunță Antena Sport. De altfel, ar fi existat deja o discuție între Iordănescu jr. și Marian Copilu, președintele campioanei, în care antrenorul s-a plâns de condițiile în careCFR Cluje nevoită să se antreneze. 

Joi, 14 ianuarie, CFR Cluj va disputa primul meci oficial din 2021. Campioana primește vizita Academicii Clinceni, marea surpriză a campionatului. Partida va avea loc de la ora 20:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport+.

Edward Iordănescu: „Suntem dezavantajați de climă, ne-am antrenat în noroi”

Edward Iordănescu și-a exprimat încă din primele zile ale anului marea sa nemulțumire: faptul că pauza competițională e mult prea scurtă, iar condițiile de pregătire de la Cluj lasă de dorit. Spre deosebire de FCSB, care se pregătește în Turcia, CFR s-a văzut nevoită să pregătească reluarea campionatului în România. Joi, imediat după remiza din amicalul cu Gaz Metan, 1-1, tehnicianul „feroviarilor” s-a plâns de condițiile în care se antrenează echipa sa:

„Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare. Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!”.

Gigi Becali, atac dezlănțuit la CFR Cluj și Edi Iordănescu

Deși amenințase în repetate rânduri că se retrage din viața publică, Gigi Becali n-a rezistat tentației de a lansa un atac la adresa CFR-ului, echipa care i-a suflat titlul FCSB-ului în ultimele 3 sezoane. Deranjat de unele declarații făcute de tehnicianul Edward Iordănescu, Becali a răbufnit joi seara la adresa campioanei.

„Ei cred că un campionat se poate lua cu șmecherii. Bă, campionatul nu-l iei cu Istvan Kovacs! E puternică și CFR, dar Dumnezeu face dreptate. Lui nenea Edi nu-i convine că s-a antrenat în mocirlă. Nu se pune el cu Becali”, a spus finanțatorul FCSB-ului, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

VIDEO Edward Iordănescu a răbufnit, după primul amical din 2021: „Suntem dezavantajați, ne antrenăm în noroi! Asta mă supără cel mai tare”

Citește și alte știri din Liga 1: 

DINAMO. EXCLUSIV Ce s-a întâmplat la antrenamentul de astăzi al „câinilor” » Șerdean, mesaj ferm către jucători: „Eu vă semnez dezlegările”

DINAMO. Verdict sumbru anunțat în direct la TV: „Cred că va fi faliment la Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
dodo001
dodo001  •  10 Ianuarie 2021, 10:58
Postat de clujcampion pe 09 Ianuarie 2021, 17:35

***

Ei lasa-i sunt si ei o mână de oameni, am fost in 2019 pe National Arena cand se juca Fcsb-CFR, cand se juca cu spectatori, aveau vreo 1000 de sustinatori, marea majoritate in peluza sud. Mai mult gura e de ei. Pariu ca in momentul cand Steaua promoveaza in Liga 1, vor avea 10.000 de spectatori meci de meci.

alenb
alenb  •  10 Ianuarie 2021, 02:03
Postat de doar..titi pe 09 Ianuarie 2021, 18:04

DA pisoi ... uite ia d-aci :https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamovistii-au-pus-tunurile-pe-cfr-ardelenii-au-luat-trei-titluri-cu-sprijinul-arbitrilor-518261.html.... pentru campionatele 2007/2008 , 2009/2010 si 2011/2012 ...https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-pierde-clar-batalia-arbitrajelor-7-puncte-cadou-pentru-cfr-arbitrii-care-au-gresit-cel-mai-mult-topul-greselilor-pro-cfr-cluj-529183.html...... camp 2017/2018 ...https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/analiza-gsp-revolutia-din-fotbal-fcsb-e-victima-arbitrilor-din-simbolul-puterii-dinainte-de-89-ros-albastrii-au-ajuns-sa-fie-doborati-de-pe-locul-1-de-fluierasi-560461.html ….. camp 2018/2019 ...https://www.fanatik.ro/cavalerii-in-negru-cel-putin-2-greseli-mari-de-arbitraj-pe-etapa-analiza-erorilor-care-au-influentat-clasamentul-cum-arata-19080488..... pentru camp 2019/2020... https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cfr-favorizata-de-arbitri-si-in-acest-sezon-hermannstadt-ca-pe-vremea-cooperativei-dinamo-victima-fluierasilor-614883.html

Ce ba, nu ti-ai revenit de la impiedicarea lui Popescu in careu? Oi pomanagii, ati furat cu Chindia, cu UTA, cu Medias, cu Dinamo, cu Clinceni in doar un tur de campionat. Incercati si voi vechea tactica a hotzului care striga “hotzu”?

cornelcc
cornelcc  •  09 Ianuarie 2021, 18:58

Pai nu *** ne zicea, cand a semnat cu franarii ca e o echipa etalon (de hotie!) si are conditiile cele mai bune din liga-mamaliga? Ce faceti domnul Eduvard, ne pacaliti? AAAA, marsati la sforile trase de cei treicretinei, pe scurt, ***., doar-doar puen dsp-ul botul si ii trimite in carantina! Evident ca la un club de ciorditori nu va puteti comporta cinstit, e in fisa postului! Antrenati-va, jucati, castigati peteren si veti avea respectul tuturor! Scaldati-va in mocirla si veti fi categorisit ca facand parte din aceeasi troaca! Apropo, cei ***, ***., nu reclama si pentru UTA acelasi tratament.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează