FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edi Iordănescu a explicat de ce a vorbit cu jucătorii, deși era suspendat: "Mi s-a spus că e în regulă. Am contactat deja un avocat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 19:10

Edward Iordănescu a fost suspendat la ultimul meci al Pandurilor, 0-0 cu Astra, însă la pauză și-a chemat jucătorii în parcarea stadionului pentru a putea vorbi cu ei.

Tactica tehnicianului de a lua legătura cu propriii jucători, deși nu avea voie, a declanșat mai multe reacții pro și contra în lumea fotbalului din România.

Antrenorul Pandurilor a explicat astăzi de ce a vorbit cu jucătorii, deși era  suspendat. 

"Nu am nici regulamentul în față, nici nu mă pricep foarte bine, dar m-am informat înainte de meci și mi s-a spus că este în regulă. Însă nu înțeleg de ce se vorbește atât, pentru că nu sunt primul care face asta. S-au mai văzut antrenori prin spatele porților, prin diverse părți ale tribunelor.

Cât nu sunt în incinta vestiarelor, ci în spațiul public, sunt și eu un cetățean al acestei țări, deci nu văd cu ce am greșit. Am înțeles că sunt două paragrafe care se bat cap în cap.

Este un paragraf, introdus în ianuarie 2016, dar nu mă pot apăra pentru că nu am actul în față, am contactat un avocat. Am zis că poate am greșit, dar după ce am văzut istoricul m-am liniștit. Zice că nu am voie să intru în contact cu echipa în incinta stadionului, de aceea am vorbit cu ei în afară, în parcare.

Care e diferența între mine, care am schimbat două vorbe cu ei, și cei care au stat în tribună și au tot vorbit, au fost imagini care-mi revin acum în minte.

Dacă regulamentul este neclar și trebuie revizuit nu mai este treaba mea. Îmi doream să stau și în altă parte sau să stau unde am stat și data trecută pentru că și la precedentul meci cu Astra am fost suspendat, dar nu am fost lăsat de cei de la Astra", a spus Edward Iordănescu la Digisport.

Citește și: Ar trebui pedepsit Iordănescu jr.? GSP.ro prezintă alte 4 cazuri în care antrenori din Liga 1 n-au pățit nimic!

Ar trebui pedepsit Iordănescu jr. după ce a dat indicații la meciul cu Astra, deși era suspendat?

Da
Nu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gilos
gilos  •  07 Aprilie 2016, 08:29

Iordanescu jr chiar ne crede tampitzi ? Pai, ce inseamna ca esti suspendat ? Ca nu ai voie sa conduci echipa in meciul respectiv ! Daca esti fiul selectionerului si ai pile la FRF, te crezi smecher ??

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Aprilie 2016, 23:58

1. In timp ce Sumudica, suspendat, dar cautionat ( pentru fapte mult mai grave ca si cele ale lui E. Iordanescu ), a stat pe margine, aceiasi regula nu i s-a aplicat si lui Edi . Gresit si ilegal ! 2, Daca legea este clara, Edi va fi, din nou pedepsit ?. Daca se pune " in incinta terenului" mi-e clar ca Edi a fost in afara incintei, parcarea nu e stadion 3. La FRF legile neclare, cu dubii si o aplicare originala sint multe si cazurile frecvente. Campionatele se joaca si la "masa verde", se accepta -spre exemplu- ca Steaua sa nu aiba o baza stabila de pregatire, la unii se iau puncte, la altii ba, Dinamo a fost ajutata de FRF sa iasa din insolventa,arbitrajele sint clar proSteaua & Dinamo, arbitri bucuresteni fluiera in deplasare pe Steaua & Dinamo, in timp ce invers , nu se repeta ( l-ati vazut cumva pe Coltescu fluierand pe Craiova in deplasare ?). Asa ca , in campionatul nostru original, incorect si care se termina anual la TASS, totul este neclar, discutabil, aranjabil. Sa joci in play out si asta sa-ti ofere sansa sa joci cupe europene, este o alta penibilitate.. Ca la noi...!

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Aprilie 2016, 22:39

Cred ca s-a convins toata lumea ca Iordanescu junior a jucat pt. echipa fara nume a puscariasilor !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează