FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu a explicat în 5 pași ce s-a întâmplat la CFR: "Cine crede că latura sportivă a stat la baza plecării mele e naiv" + Ce spune despre Culio și Djokovic

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 11:29

Edward Iordănescu a oferit prima reacție după ce ieri a fost dat afară de la cârma lui CFR Cluj, iar în schimb i-a fost oferită suma de 300.000 de euro pentru că a acceptat rezilierea.

Antrenorul a explicat în 5 pași pe contul său de Facebook ce s-a întâmplat în perioada petrecută la CFR.

"Nu doresc să ies în spațiul public, cel puțin nu o perioada. Îmi doresc liniște. Sunt însă câteva lucruri care trebuiesc spuse :

1. E naiv cine crede că latura sportivă a stat la baza plecării mele de la CFR. Nu poți pleca după 3 jocuri de la o echipa, din care unul a reprezentat câștigarea unui trofeu pe terenul Craiovei.

2. Am fost în locul potrivit (un club cu multă istorie în spate) la momentul nepotrivit. Am venit alături de niște oameni și am plecat împreună. Sunt cei care m-au dorit și adus la echipa și care până la urmă au produs performanță pt CFR. Un campionat și o Supercupă reprezintă performanță. Le mulțumesc pentru sprijinul necondiționat!

3. M-a bucurat și onorat gestul jucătorilor, inițiativa lor de solidaritate. Sunt jucători valoroși pentru care am venit până la urmă. Am crezut mereu în ei și sunt sigur că vor performa la cel mai bun nivel. Le voi ține pumnii mereu. Însă ei au înțeles că personalitatea mea nu m-a lăsat să mă întorc. E adevărat că m-a sunat patronul și mi-a spus că dorește să rămân, că nu mai este de acord cu rezilierea, a venit și la stadion să vorbim, însă era greu să mai continui. Am avut o discuție finală complexă cu dânsul și cred că ne-am despărțit în relații mai mult decât normale.

4. Informația legată de Culio e o intoxicare majoră, venită de la cineva care din asta trăiește probabil. Să dezinformeze. Eu sunt sigur că veți avea o reacție din parte lui Culio. Conflictul dintre el și Djokovic a fost unul izolat. După antrenament. Paradoxal sunt și foarte buni prieteni. La o oră după eveniment se țineau de gât. După acel incident l-am chemat pe Culio , am avut o discuție de peste 30 min cu el, i-am explicat ce a greșit, pentru că vina principală i-a aparținut, i-am comunicat că o să fie amendat și i-am solicitat să își ceară scuze în față grupului. Lucru care s-a și întâmplat. A avut o poziție extrem de profesionistă și naturală. În plus dacă cineva își amintește declarația publică a lui Culio de după jocul de la Craiova, va înțelege că am dreptate. A fost un incident izolat între 2 jucători și singurul în perioada cât eu am fost la Cluj.

5. Mulțumesc din suflet suporterilor pentru primirea făcută și susținerea oferită. Îmi pare rău că nu am putut să continui muncă începută. Lucrurile în fotbal se construiesc în timp. Bafta Cfr!", se arată în mesajul lui Edward Iordănescu.

Citește și: El e capul revoltei » Iordănescu jr. a pierdut vestiarul după un conflict cu un jucător și a fost demis: "Ce p... mea vrei, mă?"

Citește și: Jucătorii lui CFR au reacționat după demiterea lui Iordănescu: "Nu l-am săpat noi" + Mesajul transmis pe Whatsapp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
lupuldestepa
lupuldestepa  •  28 Iulie 2018, 21:14
Postat de Robert Bardita pe 28 Iulie 2018, 11:41

mai minte scurta cati "clujeni " ai in echipa Ce Fu Ra ?

Dar tu,***, ai idee cati jucatori din Cluj sunt in echipa CFR?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

849532438446774
Robert Bardita  •  28 Iulie 2018, 11:41
Postat de Gheorghe Iacob pe 27 Iulie 2018, 15:42

C.F.R.-riștilor, Să nu vă pară rău după Edy miticul, arogant si încăpățnat, fără personalitate. Jucătorilo clujeni trebuie să le spui direct și bine ce trebuie să facă, si atunci aceștia așa fac. Nu să le schimbi mereu tactica, uneori chiar în timpul jocului

mai minte scurta cati "clujeni " ai in echipa Ce Fu Ra ?

485516928285763
Gheorghe Iacob  •  27 Iulie 2018, 15:42

C.F.R.-riștilor, Să nu vă pară rău după Edy miticul, arogant si încăpățnat, fără personalitate. Jucătorilo clujeni trebuie să le spui direct și bine ce trebuie să facă, si atunci aceștia așa fac. Nu să le schimbi mereu tactica, uneori chiar în timpul jocului

Vezi toate comentariile (20)
Comentează