FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-1

Edi Iordănescu acuză arbitrajul și cere respect după scandalul cu Ovidiu Popescu: "Sunt episoade care n-ar trebui să apară pe terenul de fotbal"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 23:02

Edi Iordănescu a criticat arbitrajul din această seară de la partida dintre FCSB și Astra, scor 1-1, și a vorbit și despre incidentul dintre el și Ovidiu Popescu.

"Seara putea fi mai bună de atât. Îmi felicit jucătorii pentru că s-au organizat bine. Cu puțină șansă și evitând anumite lucruri greu de înțeles pentru mine puteam mai mult. Evit să discut arbitrajul, dar vreau să se analizeze arbitrajul de azi", a declarat Edi Iordănescu la Look tv.

...despre incidentul cu Ovidiu Popescu: "Când am fost îmbrâncit de Popescu mi s-a transmis că la următoarea voi fi trimis în tribună. La următoarea ce? Următoarea îmbrânceală? Nu vreau să mai comentez arbitrajul. Ar trebui să aibă mai mult respect. Sunt episoade care n-ar trebui să apară pe teren de fotbal. Sunt lucruri pe care ar trebui să le evităm".

... despre starea gazonului: "Gazonul este execrabil. Păcat de acest stadion. Noi vrem să jucăm fotbal şi nu mă bucur deloc că am văzut asta. Noi nu încercăm să ne folosim de astfel de lucruri ca să obţinem avantaje".

"Ni s-a cerut să jucăm cu personalitate azi. Se simte oboseala, chiar dacă am făcut schimbări în primul 11. Eu încerc să dau tot ce am mai bun de fiecare dată când intru pe teren. Azi se pare că mi-a ieșit. Sunt bucuros pentru primul meu gol în Liga 1. Antrenorul ne-a spus să nu-i lăsăm să construiască, să-i luăm de sus"  Romario Moise, mijlocaș Astra

CLASAMENT:

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 August 2017, 09:18

TU CERI RESPECT CARE TRAGI DE TIMP 3 5 SECUNDE????????? LA UN AUT UN ANTRENOR NICI NU SE APLECA LA MINGE ANTRENOR PANIMAIESI?

costel_c
costel_c  •  13 August 2017, 08:14

E super tare omul "cer sa se analizeze arbitrajul de astazi". Sa-i spuna cineva ca e antrenor la Astra si nu are voie sa sustina FCSB-ul sau CSA-ul pe fata! Daca Astra avea gol anulat eronat ce ne-ar fi spus? Poate pleaca si el din tara ca Dan Petrescu...

corectu
corectu  •  13 August 2017, 08:04

Edy,daca nu ascundeai mingea(penibil gest)nu se intampla nimic.Uite-te pe reluari.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează