FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu a vorbit despre transferul lui Arlauskis la CFR Cluj: „Acordați-ne puțin timp”

CFR Cluj negociază repatrierea lituanianului Giedrius Arlauskis (33 de ani), care se află deja în România și e ademenit cu un nou contract de „feroviari”
CFR Cluj negociază repatrierea lituanianului Giedrius Arlauskis (33 de ani), care se află deja în România și e ademenit cu un nou contract de „feroviari”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 23:02 / Actualizat luni, 01 martie 2021 23:29

CFR Cluj negociază repatrierea lituanianului Giedrius Arlauskis (33 de ani), care se află deja în România și e ademenit cu un nou contract de „feroviari”. 

Imediat după victoria autoritară reușită în fața lui FC Argeș, 5-0, tehnicianul Edi Iordănescu a vorbit despre posibila revenire a lui Arlauskis în „Gruia”. 

Edi Iordănescu: „Arlauskis e un portar extrem de valoros”

„Arlauskis e un portar extrem de valoros, care a contribuit la performanța făcută aici în ultimii ani. Acordați-ne puțin timp și vom vedea dacă se va face acest transfer sau nu

Pufi (n.r. - Bălgrădean) a avut momente bune, apoi s-a accidentat, dar trece printr-o perioadă bună. Vedem dacă se va materializa sau nu. Dacă se va materializa acest lucru, vom avea trei portari foarte valoroși (n.r. - Bălgrădean, Arlauskis, Sandomierski) și unul tânăr care vine din spate”, a spus Edi Iordănescu, intervievat de Look+. 

2017-2020este perioada în care Arlauskis a apărat poarta lui CFR Cluj

5 titluri de campiona câștigat Giedrius Arlauskis: 3 cu CFR Cluj, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

Arlauskis e aproape să semneze cu CFR Cluj

Fost campion cu CFR Cluj, Arla e liber de contract din cauza unei reguli din campionatul Arabiei Saudite, Al Shabab fiind nevoită să elibereze un loc rezervat jucătorilor străini. Lituanianul a ajuns din nou în România și negociază un come-back la campioana en-titre. 

Lituanianul a fost o piesă de bază la succesul CFR-ului din ultimele trei sezoane, iar clujenii îl vor înapoi. Dacă va reveni, Arlauskis are toate șansele să devină titular și să-l scoată dintre buturi pe Cristi Bălgrădean, adus de la FCSB, gratis, înainte de startul acestui sezon.

VIDEO Dacian Varga face o comparație între CFR Cluj și FCSB: „Pe mâna lor merg!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Edi Iordănescu, concluzii după CFR Cluj - FC Argeș 5-0: „Vreau să subliniez un lucru”

CFR Cluj - FC Argeș 5-0. VIDEO Campioana s-a dezlănțuit și a stopat seria de invincibilitate a lui FC Argeș

EXCLUSIV FCSB și CFR Cluj, comparate de un fost campion din Liga 1: „Pe mâna lor merg!” » Care sunt plusurile și minusurile celor două

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  02 Martie 2021, 01:46

Ma bucur pentru Pufi .. ii doresc liga a 2 a .. sau tot liga a 2 a la doar mimao bucuresti .. aka donde estas la bibloteca?!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează