FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Strigătul lui Edi Iordănescu înainte de CFR Cluj - Dinamo: „Pandemia ne-a pus la pământ, ne-a stricat atmosfera”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021 21:15 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 21:47

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit la conferința de presă de astăzi despre starea de spirit a echipei sale înaintea meciului cu Dinamo de luni. 

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look+

Tehnicianul lui CFR Cluj a adus aminte de problemele cu care „feroviarii” s-au confruntat etapa trecută, când mai multe cazuri de coronavirus apărute în lot i-au dat peste cap planurile înaintea derby-ului cu FCSB, pierdut fără drept de apel, scor 0-3. 

„Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut și din staff-ul tehnic, chiar și din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la București pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus față de ceea ce trebuia să fie. Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm.

A venit pauza, am câștigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo de luni. 

VIDEO Edi Iordănescu prefațează partida cu Dinamo de luni

Clasament Liga 1

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dezbaterea zilei, 3 aprilie: E nevoie acum de VAR în Liga 1 sau fotbalul românesc ar trebui să aibă alte priorități?

Lovit în partida cu Germania, mijlocașul lui CFR Cluj are probleme la un ochi!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  03 Aprilie 2021, 22:38

Te-a invatat bursucul sa te plangi?

piet
piet  •  03 Aprilie 2021, 22:20

daca stai si te gandesti cavalerul jedy ar avea dreptate dar cand realizezi prestatiile echipei te apuca groaza ! FARA NICI O URMA DE INDOIALA IN LIGA NU EXISTA UN ANTRENOR MAI SLAB ! de fapt mai exista unul dar la nationala !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează