FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 0-1

Edi Iordănescu vede două părți bune după eșecul cu Sepsi: „A mai căzut un mit, toată lumea acuza asta!”

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj +41   FOTO
Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 21:15 / Actualizat luni, 10 mai 2021 21:30

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat meciul cu Sepsi OSK, pierdut de echipa sa cu 0-1. 

Cronica meciului CFR Cluj - Sepsi

Antrenorul „feroviarilor” și-a lăudat adversara de astăzi și a admis că echipa sa nu ar fi meritat mai mult de un punct. În pofida situației delicate, CFR fiind în pericol să piardă primul loc, Edi Iordănescu a putut extrage două părți bune din meciul de astăzi. Una dintre ele, faptul că rezultatul din această seară demonstrează cum între CFR și Sepsi nu există o relație de prietenie, așa cum rivalii echipei din Cluj-Napoca au sugerat. 

Edi Iordănescu: „A mai căzut un mit”

„Adversarul are respectul nostru. Nu ne place, e foarte greu de digerat, dar adversarul merită respectat. A venit, a jucat, a avut momentele lui, a fost foarte agresiv, ceea ce știam. Din păcate, noi am fost într-o zi în care am simțit că am vrut, dar nu am putut. Am creat prea puțin în prima repriză, am fost destul de pasivi, inexacți la construcție, cu multe mingi pierdute și am dat ocazii adversarului să fie periculos. 

În repriza a doua am schimbat, dar nu am avut inspirație și șansă. Sunt meciuri în care nu îți ies lucrurile și ai nevoie de șansă. Am băgat mingi în careu, cu puțină șansă probabil că puteam să salvăm un punct. Mai mult, sub nicio formă nu cred că meritam. E un moment greu, ne rămâne să îl analizăm, să vedem ce e de făcut. 

Dacă sunt părți bune, este faptul că în continuare suntem la mâna noastră și probabil că mai este o parte bună, anume că a căzut un mit, toată lumea acuza ceva și cred că de acum înainte lumea trebuie să înțeleagă că CFR a jucat, joacă și va juca până la final toate meciurile pe teren. Dacă era vreo urmă de relație între două echipe, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat astăzi. Nu avem timp să ne plângem de milă foarte mult, trebuie să ne ridicăm și să continuăm”, a declarat Iordănescu la Look Sport+.

În acest final de sezon, CFR Cluj va mai juca cu Universitatea Craiova, FC Botoșani și FCSB. Dacă vor câștiga toate cele 3 partide, ardelenii vor fi încununați campioni. 

Clasament Liga 1: CFR Cluj poate pierde locul 1

+37 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

TAS, verdict în procesul în care CFR era amenințată cu excluderea din Europa!

Se deschid stadioanele! Anunțul lui Raed Arafat » Ce trebuie să știe spectatorii + meciurile-test

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  11 Mai 2021, 09:41

Va mira faptul ca Iedi este inca optimist pentru castigarea campionatului? Prietenii stiu de ce! Nu fiti fraieri si nu va luati dupa fenta, ultimele trei meciuri din play-off au fost regizate perfect.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  11 Mai 2021, 08:49

Băiatu lu tata, ii prea mare pălăria încă pentru capu tău, echipa ii în vacanta de când a plecat Petrescu, se vede ca Dan i a frecat și i a ținut în tensiune, jucau de frica, ești moale, ai jucători bătrâni și parșivi în echipa care te manevrează cum vreau ei, vinicius avea o figura pe teren zici ca se sufoca, era speriat de ce se întâmplă în jurul lui. Nici măcar sa între în careu sa cada pe jos sa cerșească un 11 m, va bat iară în cupele europene luxemburghezii

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  11 Mai 2021, 08:28

***,*** ai dat cu cașcheta de pământ de data asta ,erai aproape campion

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează