FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„În vară s-a terminat” » Edi Iordănescu, discurs de adio în vestiarul lui CFR Cluj! GSP a aflat dorința antrenorului

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a ținut un discurs de adio jucătorilor la antrenamentul de azi. Totuși, intenția tehnicianului este nuanțată.
Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a ținut un discurs de adio jucătorilor la antrenamentul de azi. Totuși, intenția tehnicianului este nuanțată.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2021 10:40 / Actualizat miercuri, 05 mai 2021 11:04

Edi Iordănescu, 42 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, le-a ținut un discurs de adio jucătorilor înaintea antrenamentului de azi. Totuși, intenția tehnicianului este nuanțată oficial.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Iordănescu a vrut doar să-și mobilizeze elevii pentru acest final de sezon. Nu a luat sub nicio formă decizia de a pleca din Gruia, dovadă că șefii clujenilor nu au fost informați în acest sens până acum.

Edi Iordănescu: „E mai simplu să plec eu”

„Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. OK, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept. 

Doar CFR a primit puncte cadou de la arbitri! GSP a calculat cum au influențat erorile de arbitraj ierarhia la vârf: CLASAMENTELE
PLAY-OFF LIGA 1
Doar CFR a primit puncte cadou de la arbitri! GSP a calculat cum au influențat erorile de arbitraj ierarhia la vârf: CLASAMENTELE

În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu. Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, le-a spus Iordănescu jucătorilor, conform digisport.ro.

Iordănescu a revenit la finalul anului precedent la CFR. Clujenii sunt favoriți la titlu, cu 5 runde înainte de finalul sezonului. Campioana domină play-off-ul, fiind la două lungimi avans față de principala urmăritoare, FCSB.

Au bătut palma! Anunț mare pentru CFR Cluj: „Arlauskis rămâne la noi”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj, reacție oficială în scandalul cu Sepsi: „Sunt consternat!”

„Mincinos, dubios, neserios!” » Un nou scandal în Liga 1 cu CFR Cluj implicată: „Putem suspecta că a fost eliminat stupid chiar în meciul direct?!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (42)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Mai 2021, 17:31

Ar fi bine ca la vara sa plece !! Baiatul asta, fara niciun rezultat notabil pana acum, are impresia ca Pamantul se invarte in jurul lui !! Prea multe fite si pretentii de zici ca pana acum a antrenat numai mari echipe prin Europa si a avut cine stie ce succese prin tara si strainatate !! Ar vrea sa aiba aceiasi alura ca a lui Dan Petrescu dar, din pacate, diferenta dintre ei este enorma !!

buleicanu
buleicanu  •  05 Mai 2021, 15:39
Postat de marcelclujnapoca pe 05 Mai 2021, 14:12

Evenimentele trebuie regizate....

o să mai ai mult timp să stai penet...crapii nu trag fiindcă eşti varză la pescuit...data viitoare să citeşti ştirile cu fecesebeaua...că sunt mult mai multe...şi mai cotă şi alte ştiri...până trag crapii...la Doamne ajută...

patraulea.si.trandafir
patraulea.si.trandafir  •  05 Mai 2021, 15:02
Postat de Peeter Korosi pe 05 Mai 2021, 14:15

La ce comentatori sportivi fara coloana vertebrala avem , sa nu va mire ca fotbalul din Romania a ajuns unde a ajuns . Chiar si Craciunescu a ajuns sa-i *** *** pe cei de la FCSB , de Dukadam nici nu are rost sa mai vorbim. Banii unui OIER poate lua temporar mintile unor trepadusi . Asta doar temporar ,vin examele externe si se vad influentele unor gazetari JALNICI .Pacat ca nu mai exista nici un pic de moralitate si competenta profesionala intre jurnalisti de sport de la TV la postul DIGITV.

Blatista fc fcsb este cea mai avantajata echipa, la modul sch.i.zo.id, de televiziuni ca digisport, pro tv, si situri ca gsp.rosi sport.ro! ....gigistii nu sint decat niste vopziti ai presei caraghioase dambovițene!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează