FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu a continuat contrele pe tema arbitrajului: „Domnul Becali a obținut ce și-a dorit! A creat o imagine artificială”

Edi Iordănescu FOTO Captură Youtube CFR 1907 Official
Edi Iordănescu FOTO Captură Youtube CFR 1907 Official

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 20:36 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 21:47

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova se vor întâlni pe 11 aprilie, de la ora 21:30, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, iar Edi Iordănescu „l-a înțepat” pe Gigi Becali la conferința de presă premergătoare meciului.

CFR Cluj și FCSB continuă să se contreze pe marginea greșelilor de arbitraj făcute în Liga 1, iar Edi Iordănescu a oferit o nouă replică. Gigi Becali a acuzat și arbitrajul de la partida CFR Cluj - Dinamo, câștigată de ardeleni cu 1-0, după ce Paul Anton și Florin Bejan au fost eliminați incorect de „centralul” Marcel Bîrsan.

Edi Iordănescu: „Domnul Becali a obținut ce și-a dorit! A creat o imagine artificială”

Latifundiarul din Pipera nu a trecut nici peste greșeala de la meciul dintre CFR și FCSB din tur, când „roș-albaștrilor” le-a fost refuzat un penalty clar, după un henț făcut de Camora. Edi Iordănescu nu a ezitat să îi răspundă lui Becali după noile declarații oferite de patronul FCSB.

„Domnul Becali a obținut ce și-a dorit. A creat o imagine artificială, că CFR ar fi avantajată de arbitraj. Dacă analizăm obiectiv, am trage alte concluzii. Dacă noi și după meciul cu Dinamo am fost acuzați, în condițiile în care au fost două penalty-uri clare pe care nu le-am primit, până la urma urmei sunt sigur că fără rea intenție, atunci nu știu despre ce mai vorbim.

Domnul Becali ar trebui să comenteze despre eliminarea lui Arlauskis din meciul cu FCSB. Despre Camora a vorbit patru-cinci luni întruna. Este o părere. Când Arla a ieșit din poartă mai erau doi jucători în preajma acelui duel, care puteai interveni. E extrem de discutabilă acea eliminare de la care s-a rupt total jocul. Aș vrea să comenteze și acel moment”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Universitatea Craiova.

Clasament Liga 1:

VIDEO. Edi Iordănescu, răspuns pentru Gigi Becali: „Acuză-l pe Istvan Kovacs de orice, dar nu de așa ceva!”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Doi fotbaliști importanți pentru Mulțescu vor în continuare să devină liberi de contract! Cer și restanțele financiare

CS Universitatea Craiova, pierdere importantă înainte de meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a sezonului regular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1204128189733953
Mora Vasile  •  10 Aprilie 2021, 11:11
Postat de cata255 pe 10 Aprilie 2021, 06:23

Daca se accidenteaza Barsan sau Istvan Kovacs este mai rau pentru CFR ca situatia in care 17 jucatori ar avea covid. Jucatori mai gasesc sa alinieze dar arbitrii sunt 3 sferturi din echipa CFR. Daca nu erau arbitrii erau la 13 puncte de locul 1 ( l-am socotit si pe '' varu'' de la Gaz Metan unde CFR parea Borussia Dortmund )

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  10 Aprilie 2021, 10:56

Un alt record obtinut de GSP!!!!Dupa ce a descoperit doua lovituri de la 11 m pentru Chindia dupa doua zile de la terminarea meciului iata ca GSP performeaza cu un rosu descoperit dupa 20 de zile!!!!Pana acum nimeni,dar nimeni nu a spus ca Arlauskis ar fi fost eliminat gresit!!!!Gesepistii si Iordanescu uita ca un jucator poate sa fie eliminat pentru o intrare brutala!!!Dar....cand Arlauskis a facut KO pe Planici fara sa atinga mingea si tinundu-l pe sarb.... GSP nu a scris nimic...CFR nu a spus nimic....Nimic adica la fel ca la penaltyul vazut de Craciunescu la Popescu si rosu pentru Ciocaldau etapa trecuta!!!!Pe astea GSP nu o sa le scoata in fata niciodata....Si mizeriile au culoare in GSP....

cata255
cata255  •  10 Aprilie 2021, 09:13
Postat de di.canio pe 10 Aprilie 2021, 08:44

Semnatarii acestui articol au un mare *** de *** si o afinitate pentru chinezaria FCSB. Sa scrii ca lui FCSB i sa refuzat un penalty clar la Camora , in momentul când toți “iexpertii” îți explica ca la faza premergătoare a fost fault in atac…. Mai mult, ghesepe vine și publica imagini după meci in care arată ca a foat fault in atac…. Iar acuma din “iubire” pentru 0ier ii fac pe plac și reiau subiectul cu Hențul inexistent! Rushine bă spiru haretistilor!

te anuntam noi cand avem nevoie de tine

Vezi toate comentariile (12)
Comentează