FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - DINAMO 0-0

Edi Iordănescu îi reproșează lui Tudor că nu a dat penalty: "E frustrant când se întâmplă așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 09:33

Antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Edward Iordănescu, i-a reproșat lui Alexandru Tudor că nu a acordat un penalty gorjenilor în partida cu Dinamo, încheiată cu scorul de 0-0.

În minutul 60, Mihai Răduț a fost împiedicat de Rotariu la o fază în marginea careului, dar centralul a lăsat jocul să continue. (detalii AICI)

"Din punctul meu de vedere am fost echipa care a dominat, ne-am creat ocazii. Dar ne-a lipsit finalizarea, ultima execuţie. Lipsa de inspiraţie... Ştiam că Dinamo e obosită din cauza meciului de Cupă şi le-am cerut băieţilor la pauză să aibă iniţiativă. E păcat că nu am câştigat, pentru că puteam să ne asigurăm locul trei şi să ne jucăm şansa pentru locul doi.

Domnul Tudor e un arbitru valoros, dar la faza cu Răduţ a fost penalty clar. E frustrant când se întâmplă aşa ceva. Eu asigur pe toata lumea ca Pandurii a jucat toate meciurile la turaţie maximă, aşa o vom face şi la meciurile care urmează", a declarat tehnicianul Pandurilor la Dolce Sport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
whiteredarad
whiteredarad  •  25 Aprilie 2016, 11:52

1. A fost, indiscutabil penalty 2. Tudor a arbitrat ( a nu stiu cita oara) o echipa din Bucuresti, chiar si in deplasare, chiar nu mai exista arbitri in Romania ? 3. In contrapartida nici un arbitru din Craiova sau Cluj nu si-a arbitrat concitadinii in Bucuresti, sau altundeva , asta ca exemplu 4. Fara discutii exista o trupa de arbitrii teleghidati ( in frunte cu Balaj, cu Tudor, cu Avram) care nu ar atinge , ( nici macar cu o floare) pe Dinamo si Steaua. Dinamo TREBUIE sa fie pe podiun, iar Steaua TREBUIE sa castige campionatul ( chiar daca nu poate). De aia Viitorul, Pandurii, ASA au fost , frecvent dezavantajate. 5. Ceea ce vedem cu eliminarile , la asa-zise lovituri cu cotul,la fazele litigioase din careuri ne da imaginea unui grup de arbitri teleghidat. Doar Hartegan nu face parte din el, si poate vreo 2-3 tinerei, dar ei sint delegati rar, iar pe Hategan bucurestenii( in frunte cu Craciunescu) il iau in catarea pustii , dupa fiecare meci. De ciuda si de invidie. 6 Cind echipele romanesti nu vor mai avea numele dat de comunistii sovietici, si mai ales cind nu vor mai exista stadioane in baze militare ( Ghencea, Dinamo, Saftica,) sau ale BNR ( Stadionul Progresul) Rade lumea de noi, armata e in NATO dar, in Romania , se dau grade militare pentru fapte sportive.

eugeniustin
eugeniustin  •  25 Aprilie 2016, 11:39

Pentru a se acorda penalty impotriva lui dinamo este nevoie de intrari foarte clare cu drujba la tibia adversarului sau cu coasa la tricou altfel nu se poate pune problema.

e.moti.on
e.moti.on  •  25 Aprilie 2016, 10:11

plange intr una la fel ca toti fesebeii dupa eliminarea din cupa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează