FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Edi Iordănescu, ironic după suspendarea lui Săpunaru: "Vinerea e program scurt, n-au mai avut timp şi pentru Stanciu"

Articol de - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 00:00

Edi Iordănescu ironizează modul în care au fost judecate cele două cazuri de la Pandurii - Steaua 0-1.

- Domnule Iordănescu, acceptaţi decizia comisiei, o etapă suspendare pentru Săpunaru pentru incidentele de după finalul meciului?
- Dacă aşa a decis, nu pot comenta. Şi-aşa mi-am atras destul de multe antipatii şi nu mai vreau să mă pronunţ pe lucruri care nu ţin de mine. Totuşi, lumea trebuie să înţeleagă contextul în care s-au întâmplat acele evenimente. Oricine ar fi clacat mental. Nu ştiu cum se face însă că doar de la Pandurii au fost oprite legitimaţii. Măcar trebuia să oprească şi mai multe.

- Mai multe de la Pandurii?
- Da, să trimită şi alţi jucători lângă mine, în tribună. Să fim toţi acolo, sus, să fim mai mulţi decât cei de pe teren!

- Nicuşor Stanciu n-a fost convocat din cauza unor gesturi identice cu cele ale lui Săpunaru.
- Mi-e foarte greu să comentez despre jucători de la alte echipe, mai ales de unul cu care am şi lucrat şi pe care îl apreciez enorm.

- Dar de ce credeţi că s-a judecat cu două unităţi de măsură diferite?
- Probabil că fiind vineri, e program scurt şi n-au avut timp şi pentru el, ci doar pentru Săpunaru. Altă explicaţie nu am de ce n-a fost chemat şi Stanciu.

- Aţi revăzut faza penalty-ului din minutul 86?
- Am văzut multe păreri contradictorii inclusiv din partea specialiştilor şi dacă o ţară întreagă a avut nevoie de atâtea reluări ca să-şi formeze o opinie, e foarte simplu de înţeles că nu a fost vorba despre un penalty foarte clar. Deci nu consider normal să dai un penalty discutabil în minutele de final atunci când meciul urmează să decidă liderul campionatului. Nu mai vorbesc că s-a dat împotriva unei echipe care evolua în 10 oameni din minutul 38.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ucluj2011
ucluj2011  •  02 Aprilie 2016, 18:54

Steaua club de hoți.... Născuți din hoție și abuz nu sau lăsat de aceste practici nici acum la muklți ani după revoluție. Steaua este ajutată de către comisii și arbitri mai mult decît era pe vremea comuniștilor care i-au înființat...

potera
potera  •  02 Aprilie 2016, 17:23

Măi nene ziaristule, iar gesturi identice ? Eu nu l-am văzut pe Săpunaru arătând degetul mijlociu spectatorilor. Dar nici pe Stanciu înjurând, aruncând cu obiecte în public, nici să încerce să sară gardul și să sară la bătaie, cum nici nu l-am văzut pe Stanciu îmbrâncind arbitrul, nici înjurând pe Edi Iordănescu și nici molfîind, din trei în trei cuvinte, propriul organ sexual.

potera
potera  •  02 Aprilie 2016, 17:17

Să înțeleg că este interzis să se dea penalty-uri împotriva echipelor care evoluează în 10? Dar împotriva celor care evoluează în 9 o fi voie? Deci un penalty, care ulterior va isca păreri pro și contra, nu trebuie să se dea. Foarte adânc. Sunt de acord că în minutul 20 nu a fost penalty, la atacul lui Săpunaru asupra lui Popa. Sunt de acord pentru că nu l-a dat arbitrul, fiindcă penalty este numai atunci când îl dă arbitrul. În rest pot fi doar greșeli de arbitraj.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează